|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2013 Saat 14:15 |
hocam merhaba kızım 4,5 yaşında bugün duvarın sivri yerine gözünü vurdu
göz kapağı ile kaşının arası şişti sanırım orası ince bir deri şişlikten ötürü gözünü yarım açabiliyor
5 dk kadar buz koyabildik sadece ve o bölgenin üzeri sürtündüğü için kabardı hocam bunun izi kalacakmı
şu anda hem ağlayıp hem size yazıyorum kızımı kolundan çekerken elimden kayıp oraya vurdu iz kalmasından çok endişeliyim
çok teşekkür ederim
sağlığınıza duacıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() |
Merak etmeyin, izi kalmayacak. Siyrik yara uzerine; Furacin pomat surun. Gozune kacirmamak icin, "yogurt gibi" degil, ince tabaka halinde surun..
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() |
hocam evde ondan yok sıyrık çok az yinede süreyimmi
birde evde baticon var aynı işe yararmı yaramazsa yarın eczaneden hemen aldıracağım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() |
Baticon'u sadece 1 kere surmeniz yeterlidir. Yanliz olusan kabugu erken kaldirmayin..
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() hocam tekrar merhaba çok teşekkür ederim
bir defa baticon sürdükten sonraki resimleri dayanamadım yükledim furacin pomatı günde kaç kere sürmem gerekiyor
2-birde resimlerin bir tanesinde gözüküyor kızımın yanağında irinli ergenlik sivilcesi gibi büyük bir sivilce çıkmıştı onada bir kere baticon sürdüm 4-5 günde biraz söndü onun için yapmam gereken bir şey varmı
allah razı olsun
sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() |
<a href="
<a href="
<a href="
resimleri tekrar yükledim hocam kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
![]() |
Bu kadarcik siyriga, hicbir sey yapmaya degmez...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|