1-Saf Kortizon. Alerjik durumlar haricinde, bilhassa Gripal enfeksiyonlarda kullanıldığında, vücudun bu virüslere karşı tepkisini bastırdığından, 2-3 günlük "sahte bir iyilik halinden" sonra, başınıza gelmedik işler açılır. Ayrıca da bu sprey; 6 yaşından küçüklerde kullanılmaz.
2- Limonlu balı kaşıktan verebilmeniz zor... Limonata gibi hazırlayıp, öksürdükce 2-3 tatlı kaşığı kadar verin. Sözüm ona, arıların vücuduna toprak bulaşırmış, bu topraktaki "Botilizmus" sporları bebekte "Barsak Botilizmusu" yapabilirmiş... Ondan sonrada aynı muhteremler, yoğurt yapmak için, maya yerine "toprak" kullanın diye TV lerde ahkam keserler.
3- Tonimer sprey "bir zarar" vermiyor, bebek hoşlanmıyor. Alıştı ise kullanabilirsiniz. Damla veya sprey; hangisini rahat kullanabiliyorsanız onu kullanın.