Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 18 aylık kız ve konuşmama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum18 aylık kız ve konuşmama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azra_meryem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: 18 aylık kız ve konuşmama
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2013 Saat 00:10
Hocam merhabalar, benim kızm 18 aylık mama ve gol :) diyor bunların dışında anlamsız kelimeler çıkarıyor bazen ona adıyla hitap ediyorum ama oynadığı yada elindeki şeye o kadar odaklı oluyor ki bana bakmıyor çok televizyon izleyen bir çocuk değil denk gelirse reklamları izler, sosyal bir çocuk huysuz diye tanımlayacağım bir çocuk değil etrafımda ki insanların görüşüde akıllı bir çocuk olduğu yönde , ancak son zamanlarda istediği bir şey olmadığında hırçınlaştığını fark ettim bazen kendini yere atabiliyor ve ağlıyor gibi yapıyor işine geldiği gibi davranıyor yani bir kere yaptırdığınız şeyi akabininde asla tekrarlamıyor canı isterse yapıyor , dün bir arkadaşım bana otistik olabileceğini söyledi beynimden vurulmuşa döndüm tabii , yani şuan konuşmaması yani basit kelimeleri söylememesi anne veya baba vb. onda bir sorun olduğuna işaret eder mi bir dr. götürmemgerekirmi değerli görüşlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim saygılar...Not : göz teması kuruyor sürekli olmasada yok diyemem...

Düzenleyen azra_meryem - 13 Haz 2013 Saat 00:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2013 Saat 11:12

Göz teması varsa, Otistik değil. ayrıca da; 18 aylık çocuk konuşacak diyede bir şey yok. Keyfi bilir, 4 yaşı bitene kadar da "dıgıl-dıgıl" gidebilir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.