14 aylık oğlum, 2 ay önce, 1 hafta süreyle grip belirtileri göstermişti. Hafif ateş, burun akıntısı, hırıltı, öksürük vardı. 1 hafta sonra bir gün bütün gece ağladı, hiç uyumadı. Acaba grip değil ben mi ihmal ettim diyerek sabah ayrı ayrı 3 uzman doktora götürdüm. İkisi boğaz enfeksiyonu biri kulak enfeksiyonu dedi. Üçü de enfeksiyon deyince birsürü ilaç yazdılar ben sadece Klamoks 200 verdim 1 hafta. Velhasıl kelam bizim oğlanın durumu hep aynı. Limon bal + vicks + cold mix devam ediyorum. Geçen hafta yine gece ateş huzursuzluk oldu. Yine götürdüm ( Bu sefer pazardı bir doktor bulabildim sadece

) grip dedi bu sefer. Asist, peditus, iburamin, corsal vs. vermiyorum hiç çocuklarıma.. Sekrol kullan diyenler de var, öksürüğü kesicekse faydası yoktur heralde diye düşünüyorum. 2 aydır ne geçmez gripmiş. Grip bu kadar uzun sürer mi?
Çocuk iyileşmedi grip aşısı da yaptıramadım. İyileşir gibi olursa aşı yaptırayım mı?
Bir sorum da şu. Odasında bazen gündüzleri çamaşır askılığı duruyor zararı olur mu?