Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÖKSÜRÜK AYRIMI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖKSÜRÜK AYRIMI

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesajın Direkt Linki Konu: ÖKSÜRÜK AYRIMI
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 09:26
Saygıdeğer hocam,
 
oğlum 12 aylık, eylül ayında çok hafif başlayan öksürük daha sonra kulak zarlarının delinmesiyle devam etti..Teşhis konulmadan önceki gece bebeğim sabaha kadar çığlık çığlığa ağladı acı çektiği belliydi..Sabahta kulaklarında akıntı oluşmuş ve kurumuştu...Dr mikrop kuvvetli kulağı etkilemiş dedi enfeksiyon için  macrol kullandık... öksürük bu sürede epey arttı hırıltıya ve gün içinde devam eden öksürüğe dönüştü. Ayrıca sürekli burun tıkanıklığı ve akıntı oldu.
ballı limon serum fizyolojik verdim sürekli.. Eşim iyice bu duruma sinirlenince başka bir dra götürdük..dr kan tahlili yaptırdı alerji testi yaptırdı. akciğer filmi çektirdi..akciğer filminde bronşlarda bol miktarda balgam çıktı..hafif birde leke var dedi.kan tahlilindede wbc çok az yüksek çıktı.ıge normaldi .Ama geçmeyecek bir durum değil .Kulağıda iyileşememiş dedi ...vücudunda ağlayınca kırmızlık oluyor alellerji olma olasılığı yüksek dedi...6 tane iğne..serumla birlikte yarım ventolin buhar,mukotik şurup ve singulair toz verdi.Mayısta alerji tahlilini yenileyeceğiz dedi.
geçen hafta iyileşmişti..Son 3 gündür balgamlı öksürük ve hapşırık  yine başladı...bu yeni bir hastalıkmı diğerinin devamımı..
Sürekli üzgünüm eşim kendine zarar vereceksin diyor..ilaç kullanıp kullanmama ayrımını nasıl yapacağız hocam..Nolur yardım edin..
 


Düzenleyen Gamze - 21 Kas 2013 Saat 10:46
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 14:22

Birde hocam biorezenans tedavisine başladık.Alerji tespit edildi.Ve bu tür boğaz ya da ciğer  enf.ları içinde ilaçsız radyo frekansıyla tedavi yapılıyor.Sizin görüşünüz nedir?Yurtdışında özellikle almanya da çok yaygın olduğunu duydum.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113113
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 20:22
Eski mailleri okursaniz; bu SARLATANLIKLARIN cok siklikla yapildigini gorursunuz.
1- Kulak hadiseleri DAIMA; Viral hastaliklarin arkasindan olur. Antibiyotik verilenlerde, kisa surede tekrarlama hadisesi olur.
2- Bu yasta antibiyotik gereken hastaliklar son derecede nadirdir. eger teshis dogru olsa idi, antibiyotigin ertesi gunu cocuk iyilesirdi.
3- ALLERJI ile yakindan-uzaktan, hicbir alakasi yok, ikinci doktor, resmen SAHTEKAR...
4- Almanya, dunyada; SAHTEKAR DOKTORU en fazla olan bir memlekettir... Bizdekilerden daha beterdirler. BOYLE SAHTEKARLIKLARI OGRETEN; UNIVERSITELERI VARDIR...
Benim yazilarimi okuyun, ogrenin.. Yoksa, daha cok kazik yersiniz.   
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113113
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2013 Saat 20:30
Bu gibi islemleri; Almanya gibi ulkelerde yutturabilirler ama, Amerika'da, adamin anasini aglatirlar....

Regulatory Actions Related to EAV Devices, 8/9/2013
In 2010, the Connecticut Board of Health charged Jarir Nakouzi, M.D. with deviating from the standard of care in caring for a late-stage cancer patient {44]. The treatment centered around the use of a bioresonance device for diagnosis and treatment. Newsweek has published a vivid account of what happened . The case was settled in 2011 with a consent order under which Nakouzi agreed to (a) pay $5,000, (b) stop using devices that measure skin resistance for diagnostic or treatment purposes, (c) stop making unsubstantiated claims that refrain from recommending, prescribing, or administering any alleged cancer treatment that lacks FDA approval or scientific support, and (d) serve probation for two years, during which at least 20 of his patient charts should be subject to random review by a supervisor acceptable to the Connecticut Department of Health .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.