merhabalar doktor Bey.kizim 10 gun sonra 8. ayini dolduruyor.biz bosna hersekte yasiyoruz malumunuz az gelismis bir ulke.kan tahlil sonuclarimizi asagida belirttim.anlamadigim bir suru deger dusuk kimide yuksek.burdaki doktorumuz legafor isimli bir surup verdi ve 15 gun kullanmamizi 15 gun sonra tekrar tahlil yapacagini eger kan degerlerinde yukselme olmazsa bir ilac daha verecegini soyledi.ayrica kizimda 2 haftadir oksuruk var.bunun icinde prospan ve antibiotik oldugunu soyledigi ceclor isimli bir surup verdi.oksuruk disinda ates burun akintisi falan olmadigi icin antibiyotigi hic vermedim.prospani da sizin eski mailleriniz okuyana kadar verdim maalesef..kan tahlili sonuclari ile ilgili yorumunuz nedir.bebegimin kan degerleri cok mu dusuk.burda verilen ilaca mi devam edeyim yoksa baska bi ilac tavsiye ediyormusunuz.elimde bide ferro sanol damla var turkiyede saglik ocagindan vermislerdi.onu kullanmami tavsiye edermisiniz.napacagimi bilemiyorum.birde dil problemi yasadigimiz icin burdaki doktoru cok iyi anlayamiyorum.lutfen yardimci olun. wbc:4.7 rbc:4.02 hgb:8.5(dusuk deger) hct:(26.6(dusuk deger) mcv:66.2(dusuk deger) mch:21.1(dusuk deger)
mchc:32.0 plt:247 ly:59.2(yuksek dger) mo:7.3 gr:33.5(dusuk deger)
rdw:13.8 pct:0.14 mpv:5.7(dusuk deger) pdw:17.2(yuksek deger)
creatinine:29.49(dusuk deger) glucose:5.174 urea:2.438(dusuk deger)