Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan degerleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKan degerleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 136
Mesajın Direkt Linki Konu: Kan degerleri
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 11:59
Hocam 22 aylık oğlumun dün gece ateşi çıkmaya başladı 2 kez ates düşürücü vermek zorunda kaldım 38.5 geçince. Sabah doktora götürdüm kulağı boğazı temiz çıktı vücüdunda bişiy bulamadı. Kan değerlerini yazıyorum bi bakar mısınız hocam:
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 12:08
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 16:07
Doktoru aradım kanında çok az miktarda mikrop var 3 günlük iğne yaptırayım dedi sizin cevabınızı bekliyorum götürmedimhocam bi de yarın uçak yolculuğumuz var problem olur mu sizin cevabınız benim için çok önemli hocam

Düzenleyen betuldem - 29 Oca 2014 Saat 22:33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 23:14
SAKIN HA... Bunlar tam cete olmuslar... SAHTEKAR laboratuvar, 22 aylik cocugun kan degerleri yanina, "Eriskin Standartlarini" koymus...
7ay-2yas arasindaki cocuklarda, WBC: 6.0-17.0 dir. (Eriskinlerde.WBC:4.5-11.0dir) anladinizmi simdi yapilan namussuzlugu... Vicdansiz birde "igne" veriyor...
Kansizligi da yok... 7ay-2yas arasinda, HGB:10.5-13.0g/dL dir. (Eriskinde HGB:13.5-16.5g/dL dir) Ayni namussuzluk burada da vardir..
Bu ikili cetenin ve calistiklari uc-kagitci hastaneden uzak durun.
Cocugunuz, basit bir Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2014 Saat 23:15
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2014 Saat 08:22
Tamam hocam öyle yapıyorum bi sorum daha olacak ateşi 39 a yaklaşınca ates düşürücü veriyorum calpol ya da dolven. Bu doğru mu? Kaç derecede vermeliyim kulaktan ölçüyorum. Bi de hocam ateşinin kaç gün sürmesi normal? Diğer sorumda biz 1 yasından sonra d vitamini vermedik Demir damlası ise hiç vermedik ne dersiniz gerek var mı hocam?? Çok hastalanıyor bunların eksikliğinden olabilir mi??

Düzenleyen betuldem - 30 Oca 2014 Saat 15:32
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2014 Saat 19:18
1- Yanlis. Ates hakkindaki makaleleri ve eski mailleri okuyun. Ates dusurmeye mecbur degilsiniz. Turk doktorlarinin Ates hakkinda soyledikleri hicbir seye inanmayin. Ates dusurucu ilaci ancak; agri-sizi-asiri huzursuzlugu oldugunda kullanin.
2- HGB degeri, 10.5g/dL nin altinda olmadikca Demir gerekmez.
3- 1 yasindan sonra, senede 1 defa; Dvit3 ampulu kirip icirmeniz iyi olur.
4- Cok hastalanmasi; insan temasi ile ilgilidir. Hele evde abi-abla varsa, kacinilmazdir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.