Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bitmeyen burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbitmeyen burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: bitmeyen burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2014 Saat 09:49
hocam size bu konuda çok yazdım ama artık dayanamıyoruz. 3 yaşındaki kızım doğduğundan beri burnu tıkalı. sümkürmeyi yapabiliyor. ancak artık sümkürdüğünde burnundan sadece ses geliyor. başka bir şey çıkmıyor. ama burun tıkalı. hep ağzı açık. uyuyamıyor geceleri. kilo alamıyor. ağız yapısı değişmeye başladı. dişler öne çıkıyor. biliyorum siz diyeceksiniz ki yazın denize girince geçer. yazın biraz daha iyi oluyor ama biz bir yılda sadece 5 gün denize gidebiliyoruz. artık doktor ameliyat derse geniz etini aldırmaya karar verdik. daha fazla dayanamayacağız. sizinle de paylaşmak istedim. hiç ameliyat yanlısı değilim. ama bu çocuk büyüyemiyor, yemek yerken bile ağzını açmaya çalışıyor nefes alabilmek için. iliadin hiç bi işe yaramıyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2014 Saat 19:04
3 yasinda; boyle sikayetler yapacak kadar "Geniz eti" olmaz... Tikaniklik; burun boslugundaki odem yuzunden.. Ameliyat olursa, 5 kurusluk fayda gormeyeceksiniz. Eski maillerde boyle kurbanlar mevcut.. Tuzlu suya devam.
Yukarı Dön
yorgunanne1984 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 103
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2014 Saat 22:47
hocam bizdede aynı sorun mevcut ameliyat konusunda kararsız kaldım peki kaç yaşında önerirsiniz benim endişem böyle çocuklar öğrenme güçlüğü çekerlermiş birazda bu yüzden istiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118945
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2014 Saat 03:21
Kalirsa; 7 yasindan sonra..
Zannediyorlarki, Adem baba Cennetten, KBB doktoru ile beraber geldi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.