|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 12:10 |
Hocam merhaba.kizim iki aylik.sali gunu asilarini yaptirdik ve rotayi verdik.dun ogleden sonra kakasinda siyah noktaciklar farkettim ama kan gibi degil.dun ve bugunde devam ediyor. Doktorumuzu aradim getirelim mi veya tahlil yapılsın mi diye ama gerek gormedi.bu siyahlik hocam rotadan,asilardan veya sali aksami ilk defa verdigim bir cay kasigi calpoldan olabilir mi?tahlil yaptirmaya gerek goruyor musunuz?cok cok tesekkur ediyorum. Iyi gunler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118863 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O gorduklerinizin bir anlami yok, sadece "Gida lifleri" dir...
Calpol niye veriyorsunuz?? 2 aylik kiz; 5 kilo olsa, gunde;2x1olcek(5ml) alabilir.. Hele birde bizim, Torkish "cay kasigi" ile verdiniz ise, zaten hicbir etkisi olmaz, zira "1ml" bile almazlar... Kutularin ustunde yazan, "cay kasigi" Ingiliz cay kasigidir ve olcekler kadar (5ml) ilac alir.. Bundan sonrada, salagin biri gene, "cay kasigi" tabiri kullanirsa, bir sorun bakalim, ne miktar demek istemis... |
|
![]() |
|
mevra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim hocam.Allah razi olsun.hemsire gece yatarken aglar huzursuz olursa verin demisti ondan verdim.kizim 6 kilo bundan sonra gerekli durumda 2×1 (5ml) vereyim o zaman. Butun bilgilendirmeleriniz icin size minnettarim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|