Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates olmaması??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAtes olmaması??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates olmaması??
    Gönderim Zamanı: 16 Mar 2014 Saat 15:44
Hocam mrb.benim sorum su;
1.benim oglum 3 yasinda grip yada nezle oldugunda hic ateslenmiyor yani 37.5 pek gecmiyor.bu yasina kadar ciddi bir ateslenme durumu olmadı.bunun sebebi nedir? 
2.bağışıklık sistemiyle ilgili bir durum olabilir mi? 

Birde hocam ;

3.Bazen hicbir grip yada nezle durumu olmadan (burun akıntısı hapsurma öksürük) direkt hırıltıyla uyandıgımız durumlar oldu bir iki defa bunun sebebi nedir acaba? Fakat suda var ; bu durumlar oldugunda 2.yada 3.günü grip tablosu oluyor burnu akiyor öksürüyor hırıltısı öksürünce geciyor.yani grip ilk olarak ciğerlere  hırıltıyla başlarmı?
Cok tesekkurler simdiden 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2014 Saat 19:07
Bundan evvelki Griplerinde; Antibiyotik kullanmadi iseniz, boyle rahat atlatirsiniz, bazisini farketmezsiniz bile, kendiliginden iyilesir...
Bazi agir Gripleri'de, iste bukadar arazlarla gecirirsiniz...
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin...
Zaten gunumuzde bu kadar cok Allerji, Astim, Bronsit diye "Yalan tanilar" konulmasi hep bu ilaclar yuzunden.. EVDE BILE HALLEDILEBILECEK HASTALIKLAR, kasten, bu ilaclarla, hastanelik duruma getriliyor...
Ondan sonra bu eneyiler, "-Doktorumuz gece acilen cocugumuza, hava verdi-" diye sevindirik oluyorlar...
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2014 Saat 20:40
Saolun hocam.bizide zamanında hastalandiğinda allerjik olabilir diye korkuttuklari icin Bursanın en ünlü allerji prof.götürmüştük.sebebi bağışıklık sistemi zayıf demişti.bu yaşta vücudunda 5 asker olması gerekirken sizde 1 asker var.demişti bende ates yapmaması acaba bağışıklık sistemiyle alakali mi diye merak etmiştim  
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 02:58
O aptal, bagisiklik ve Allerji hakkinda en ufak bir bilgiye bile sahip degil...
Allerjiye sebep olan, "Bagisikligin" ta kendisidir... "Askeri" eksik olanlarda, hic ALLERJI olmaz... Aptal bunlar...
Yukarı Dön
nukusev Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nukusev Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 09:38
Hocam cok saolun biraz uzattım konuyu ama ilk hastalandıgında 13 allerji testleri yapıldığında 17 aylikti bilmeden yaptırdık malum negatif cıktı.ondan sonra götürdük 3 yasından sonra allerjik olup olmadığını belli olur dedi.0_3 hışırtılı bebekler oluyormuş %70 i iyileşirmiş %30 u iyileşmez o zaman astım teşhisi konurmuş.sık hastalanmasının sebebi askerin az olmasıymış.ama biz tahlillerini baktığımızda Ig lerinin hepsi referans aralıklarında idi hasta olduğu dönemde oldugu halde.tabii bişiy diyemiyosunuzki.tabii kaçtık sonunda ordan.buarada bir muayenesi 300tl idi simdi ne kadar bilemiyorum.hani Karayiplere gitti demiştiniz ya bazı prof.lar için kesin bizimkide vardır içlerinde :)
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 18:16
Boyle doktorlardan, uzak durun... Bakin, okudukca, bir seyler ogreneceksiniz ve bu sayede, "Sarlatan doktorlari" daha agizlarini actiklarinda taniyacaksiniz..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.