Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cold mix yerine okaliptüs
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcold mix yerine okaliptüs

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cold mix yerine okaliptüs
    Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 18:34
hocam cold mixi sayenizde senelerdir kullanıyorum ve çok faydasını görüyürum özellikle gece öksürüklerini çok rahatlatıyor bugün eczaneye almak için gittim bu arada bu kış her gripte bir şişe bitirdim malum şişeler küçük bana eczacı bilinen bir ilaç olmadığı için depodan getirtiyordu reklamı başlayınca artık her eczanede var dedi ama 10 tl olan ilacın fiyatı 20 tl çıkarmışlar sizi bu tip konularla yormak istemem 30 da olsa alıp kullanacağım doktorlarda sürünmekten iyi ve daha ucuzdurda içinde okaliptüs ve ladin yağı içerir diyor okaliptüs yapı 7 tl içindekiler
Tanen,reçine,ökaliptol ve flavon glikozitlerini içerir.
acaca yastığa damlatmak için kullanılabilirmi yoksa daha beter etmeyelim mi
hocam bir fikrinizi almak istedim en azından diğer üyelerede bir fikir olmuşta olur
iyik varsınız ve bizler çok şanslıyız
tekrar tekrar teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 20:20
Terkip, ayni gibi, bir deneyin... Ilac firmasi, yaptigi reklamlarin parasini nereden cikaracak saniyorsunuz???
Bazi ilaclarin fiyati icinde, doktorlara verilecek rusvetin'de karsiligi vardir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.