|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mmirzaa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 22:36 |
Hocam dün balık yağıyla ilgili bi soru sormuştum cvp alamadım yardımcı olursanız sevineceğim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kim alacak, Cinsiyeti, yasi, kilosu nedir
2- Ne marka? icinde Dvitamini varmi? 3- Baska aldigi vitamin varmi.. |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben size eski mailleri aramanız için link atmıştım. Lütfen tekrar tekrar aynı soruyu sormayınız... |
|
![]() |
|
Mmirzaa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
6ay10günlük hocam oğlum acd3damla kullAnıyoruz ama dişler yüzünden hiç iştahı yok berkonun acd vitaminli balık yağı var acaba uygun mudur yada sizin önerebileceğiniz başka bişey var mı ve eğer kullanırsak damlayı bırakmamız gerekir dimi?
|
|
![]() |
|
Gamze hnm meşgul etmek için değil bilgi almak için soruyoruz soruyu tabi bizde akıl edebiliyoruz önceki sorulara forumdan bakmayı fakat bnm ay grubum için verilmiş bi cvp bulamadığım için yazma ihtiyacı hissettim
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Kadir Bey soruları sırayla okuyup gerekli gördüklerini cevaplamaktadır eğer cevap vermemişse eğer aynı soruyu bir gün sonra tekrar sormanız gereksizdir...Eski maillerde arama yapmayı akıl edebiliyorsanız bunu da edebilirsiniz değil mi... Kadir Hocamız burada gönüllü olarak soruları cevaplamaktadır. Siz dahil tüm üyelerin soru sormadan önce eski maillerde arama yapması, cevap alamadıkları soruları tekrar sormaması gerekmektedir. Değerli zamanından ayırarak bizlere yardımcı olduğu için Kadir Bey'e çok teşekkür ederiz.... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
acd damla alan bir kimsenin, ayrica, D vitamini ihtiva eden, "Balik yagi" kullanmasi gereksizdir...
Omega3 meselesine gelince, piyasadaki; Dvitamini ihtiva etmeyen, Omega3 diye satilan urunler; "Bio-Dizel" yontemi sirasinda elde edilen bir urun olup, HICBIR ISE YARAMAZ.... Boyle seylere para telef etmeyin. ESKI MAILLERI VE ALT fORUM YAZILARINI OKUYUN, BUNLARI COK ANLATTIM.. |
|
![]() |
|
Peki Kadir bey teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|