|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yorgunanne1984 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yorgunanne1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2014 Saat 19:55 |
Hocam 3 yaşındaki oğlum boğaz enf.geçirdi 1 hafta iştahsız geçti şuanda aynı. 14 kiloydu 12 ye düşmüş. Aynı zamanda kabızlık sorunmuz oldu. şuanda devamlı ağlıyo yaptığını zannediyor korktuğundan kendini kasıyor bu korkuya çare varmı?Zaten sabunla yaptırıyorum zeytinyağı içiyor kilo kaybı için bi vitamin yada iştah açıcı şurup balık yağı vs ne kullanmalıyım hastalıktan önce yemesi iyiydi ama kilo alımı iyi değil acaba bi tahlile gerek varmı
Yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sert kaka yapiyorsa, Duphalac surup, aksamlari;5ml baslayin.
Bu arada eski mailleri ve Alt Forum yazilarini okuyun, sonuclara gore tekrar gorusuruz. |
|
![]() |
|
yorgunanne1984 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yorgunanne1984
hocam duphalac şurup kullandım ama artık içiremiyorum korkudan yapmıyor yoksa sert değil çok peki hocam kilosu nasıl baya kilo verdi değerlendirirseniz sevinirim hocam birde kendim için sormak istiyorum yaşım 30 4 5 senedir sırt ağrısı çekiyorum manyetik sırt korsesi aldım 1 haftadır kullanıyorum rahatlama sağladım acaba uzun süre kullanabilirmiyim zararı varmıdır teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yumusak kakayi bile korktugundan yapamiyorsa, siz karismayin, kendi problemini kendisi halledecek... onun yerine siz kaka yapacak degilsiniz. Ilgilenmeyin.
14.5kg olmasi gerekir. MANYETIKMI???? Anlasilan, 1800'lu yillarin sahtekarliklari yeniden tomurcuklaniyor... SAKIN, bu sarlatan doktorlarin verdikleri bu salakca cihazlari kullanmayin.. Iyi gelen sadece korsenin kendisidir.Bir tek "derin masaj' iyi gelir.. ... O korseyi veren SAHTEKARI sikayet edin ve paranizi geri isteyin.. EGER, Turkiye gibi bir memlekette degilde, dogru durust bir hukuk devletinde olsa idik, hatta dava acin derdim.. BAK: Legal and Regulatory Actions In 1998, Magnetherapy, Inc., signed an Assurance of Voluntary Compliance with the State of Texas to pay a $30,000 penalty and to stop claiming that wearing its magnetic device near areas of pain and inflammation will relieve pain due to arthritis, migraine headaches, sciatica or heel spurs. The agreement also requires Magnetherapy to stop making claims that its magnets can cure, treat, or mitigate any disease or can affect any change in the human body, unless its devices are FDA-approved for those purposes [9]. Ads for the company's Tectonic Magnets had featured testimonials from athletes, including golfers from the senior pro tours. Various ads had claimed that Tectonic Magnets would provide symptomatic relief from certain painful conditions and could restore range of motion to muscles and joints. The company had provided retailers with display packages that included health claims, written testimonials, and posters of sports stars. Texas Attorney General Dan Morales stated that some claims were false or unsubstantiated and others had rendered the product unapproved medical devices under Texas law. In 1997, the FDA had warned Magnetherapy to stop claiming that its products would relieve arthritis; tennis elbow; low back pain; sciatica; migraine headache; muscle soreness; neck, knee, ankle, and shoulder pain; heel spurs; bunions; arthritic fingers and toes; and could reduce pain and inflammation in the affected areas by increasing blood and oxygen flow [10]. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2014 Saat 00:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yorgunanne1984
hocam bunu doktor vermedi ben kendim aldım çok yaygındı bir ara çokda şikayetim artınca iyi gelir diye aldım rahatlatıyo ama mıknatıslar var o beni tedirgin ediyordu size sorayım dedim teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|