Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Urtiker
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUrtiker

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Urtiker
    Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 01:20
Hocam 16 aylik oglum 3 gun atesten sonra vucudunda kirmizi noktalar cikti. Ben forumu okuyup 6 hastalik oldugunu dusundum doktora goturmedim. Ancak bu aksam yuzu kollari bacaklari cok kizardi ve kabardi. Acile gittik az once decort ve avil yaptilar serumla urtiker dediler.Gecti aerus ve atarac surup yazdi kullanayimmi. Kan bakti toral demir22, demir baglama kapasitesi 293, hemoglobin 11.6, mcv 77,5, htc 35.4 demir baslayayimmi hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 12:35
Sakin ha... O sahtekarlar, cocuk kan degerleri yaninda, ERISKIN, "Referans degerleri" ni kullandiklarindan sanki kani dusukmus gibi goruluyor, sakin bu bayat hileyi yemeyin. Sahtekar bunlar...

Ayrica da, Allerji dokuntusu boyle olmaz, 6. Hastalik geciriyor, sakin verilen ilaclari kullanmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2014 Saat 12:43
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 13:14
Cok sagolun hocam. Yalniz hastaneye gorurdugumuzdeki kizarikliklar onceki noktalardan farkliydi sivrisinek isirinca kabarir ya buyuk buyuk bebegin avuc ici kadar buyuklugunde kabartilar vardi ozellikle yuzu sisti. Yanlis anlattim dokuntulerden sonra bu olunca hastaneye gittik. Gogus alerji bolumune getirin dediler gerek varmi hocam? Simdi dogru anlattim buna ragmen suruplari almayayimmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 13:26
Eger; dokuntuler, sadece: Yuz, kol ve bacaklarda oldu ve govdede hic yoksa, bunlar sinek isirigidir, hicbir ilac, veya "Ileri tetkik" gerekmez, sizi gozlerine kestirmisler, akillari sira, sizi kerizliyecekler..
Sadece kasinan yerlere,Fenistil jel surun, yeterli olur..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2014 Saat 13:27
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.