|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 01:20 |
Hocam 16 aylik oglum 3 gun atesten sonra vucudunda kirmizi noktalar cikti. Ben forumu okuyup 6 hastalik oldugunu dusundum doktora goturmedim. Ancak bu aksam yuzu kollari bacaklari cok kizardi ve kabardi. Acile gittik az once decort ve avil yaptilar serumla urtiker dediler.Gecti aerus ve atarac surup yazdi kullanayimmi. Kan bakti toral demir22, demir baglama kapasitesi 293, hemoglobin 11.6, mcv 77,5, htc 35.4 demir baslayayimmi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha... O sahtekarlar, cocuk kan degerleri yaninda, ERISKIN, "Referans degerleri" ni kullandiklarindan sanki kani dusukmus gibi goruluyor, sakin bu bayat hileyi yemeyin. Sahtekar bunlar...
Ayrica da, Allerji dokuntusu boyle olmaz, 6. Hastalik geciriyor, sakin verilen ilaclari kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2014 Saat 12:43 |
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sagolun hocam. Yalniz hastaneye gorurdugumuzdeki kizarikliklar onceki noktalardan farkliydi sivrisinek isirinca kabarir ya buyuk buyuk bebegin avuc ici kadar buyuklugunde kabartilar vardi ozellikle yuzu sisti. Yanlis anlattim dokuntulerden sonra bu olunca hastaneye gittik. Gogus alerji bolumune getirin dediler gerek varmi hocam? Simdi dogru anlattim buna ragmen suruplari almayayimmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger; dokuntuler, sadece: Yuz, kol ve bacaklarda oldu ve govdede hic yoksa, bunlar sinek isirigidir, hicbir ilac, veya "Ileri tetkik" gerekmez, sizi gozlerine kestirmisler, akillari sira, sizi kerizliyecekler..
Sadece kasinan yerlere,Fenistil jel surun, yeterli olur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Haz 2014 Saat 13:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|