|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2014 Saat 17:06 |
Merhaba hocam..oglum 2 yasinda. Dun oksurugu basladi aksama dogru atesi 38.8 e cikti..cok huzursuzdu calpol verdim. Biraz iyilesir gibi olsu ama gece tekrar basladi uyuyamiyordu agliyordu surekli. Gece 1 gibi tekrar calpol verdim. Atesi vardi yine cok huzursuzlandi. Surekli uyanıp agladi.. sabah 6 da uyandi ve sesi gitmisti havlar gibi oksuruyordu. Ateside vardi. Yarim ampul decort yaptik 1 yasinda yine ayni sey olmustu decort kullanin dediniz ama o zaman kişti..hava simdi cok sicak 35 40 derece arasi..pek bi duzelme olmadi. Oglen uykusunu uyuyamadi agridan ve yine ayni sekilde oksuruyor ve agliyor..ateside var..ne yapmaliyiz yardim edin lutfen hastaneye goturmek istemiyorum..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska bir sey yapmayin, odasini sogutun, Varsa; klimali odada, yoksa Vantilatorlu odada yatsin. Odasi soguk olsun. Nemli ve sicak hava daha kotu yapar.
|
|
![]() |
|
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam uykusu var ama yatamiyor..bişeyler de yemedi dogru duzgun. agzinin icini gosteriyor eliyle agliyor acaba yara falanmi cikti..vantilator actik icerisi 31 derece hala...balkondami yatsak acaba üsütürmu iyice 😦...igne neden iyilestirmedi hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EGER; Akut Larenjit (Krup) ise, 4 saat sonra siradan bir Grip halini almasi gerekirdi.
Agri olmasida, biraz; Akut larenjit aleyhine. Simdilik agri olursa 2 fis Tantum Verde Sprey sikin. Gunde: 4X1 2 fis.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ağu 2014 Saat 00:01 |
|
![]() |
|
Hocam ne olabilir bademcikmi acaba
|
|
![]() |
|
Hocam doktora gittik sabah.. biseyi yok bogaz enfeksiyonu dedi. peditus ve antibiyotik yazdi buna ragmen.tabi ben akilli davranarak habersiz kan tahlili yaptirdim wbc 5.5 cikti. Ilaclar cope gitti. Sprey iyi geldi. Durumu iyi sayilir.. siz cok yasayin iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz, "BILGI" en kiymetli hazinedir.. Okumaya devam edin.
Hala Peditus veren salaklarin olduguna inanamiyorum. Bunlarin, duzelmelerine, islah olmalarina imkan yok, tek care; "Itlaf edilmeleridir"... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|