|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melikecan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melikecan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 14:08 |
kadir bey uzun süredir sizi takip ediyorum hatta cevaplandırdığınız sorulardan kendime bir defter yaptım. benim şöyle bir durumum var. 4 yaşında bir oğlum var biraz fazla çikolata ve kakolu ürünler tüketmeyi sever. ağustos ayında grip yaşadık o süreçte tatile gideceğimiz için doktora gidelim dedik ve gittik doktorumuz gögsünde hırıltısı var dedi ve ventolin verdi. ben nedini sorunca beni ikna etmeye çalıştı yok astıma çeviri gibi şeyler söyledi. neyse eşim ikna oldu oğluma ventolin hava verdik. sonra başka bir doktora gittik oda gögsünde hırıltı var dedi. ventolini kullanın dedi. bu arada çocuk iyi ama. sonra başka bir doktora gittik. oda gögsünde hırıltı var ve bu hırıltı enfeksiyon hırıltısı değil alerjik bir hırıltı bu çocuk kesin alerjik dedi. cildi kuru dedi. kollarında ve bacaklarında egzamaları var dedi. ventolini kullandık hava oalrak sonra gittiğimizde hırıltı geçmiş dedi. bize haziran ayına kadar kullanmamız için onceair tozu verdi. şimdi bana bir yol gösterin kime inansam. Evladım için endişe ediyorum. çikolatayı kestik artık çok nadir yiyor. bana bir yol gösterin lütfen ne yapmalıyım. eşimle bu anlamda ayrı düştük. Sizden bir cevap bekliyorum. Teşekkür ederim.
|
|
MELİKEE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, O doktorlardan hicbirinin dediklerine inanmayin, SAKIN verdikleri hicbir ilacida kullanmayin... Bunlarin hepsi tuzak. Once size Astim hastaligina alistiriyorlar, sonra korkutuyorlar ve en sonunda, olmayan ASTIM hastaligini tedavi ediyorlar.
Cikolata, kendisi zararli degil ama, icerdigi asiri seker zararlidir. Makul olculerin disina cikmasin. Cocugunuz Grip geciriyor.. Dikkat ederseniz, Turkiyede hicbir doctor, Grip teshis etmez(yeminlidirler sanki)... Her oksuruk Astim, Her hirilti;Astim... BU SAHTEKARLARI IYI BELLEYIN VE UNUTMAYIN... Sizin cocugunuz; Grip geciriyor, sadece: Serum Fiz, limonlu bal ve ColdMix kullanin. |
|
![]() |
|
melikecan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melikecan
kadir bey cevabınız için teşekkür ediyorum. ben kocaelide yaşıyorum malum fabrikaların çok olduğu bir şehir o yüzden doğan her 2 çocuktan 1'inin astımlı doğma ihtimali yüksekmiş. doktorumuzun söylemi bu, birde o ilaç için rapor düzenletti ve sadece hırıltılı
nefesten bunu çıkardı. Alerji testi yaptırmamı önerir misiniz bunu merak ediyorum. |
|
MELİKEE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Kocaeli degil, Turk doktorlari sayesinde, BUTUN TURKIYE'de cocuklar Astimli..
Aferin, Peditus, Ventolin, Asist gibi ilaclarla suni olarak; hiriltilar yaratilip, astim teshis ediyorlar... EGER, sizin dediginiz gibi bir durum olsa idi, Astimli cocuk hasta sayisi kadar, ERISKIN Astimli hasta sayisi olurdu.. Astim, tedavi EDILEMEZ, omur boyu suren bir hastaliktir... Cocuk iken Astim denilip de, sonradan iyilesenlerin TAMAMI sahtekar doktorlarin kurbanlaridir... Maalesef, boyle ilaclarla, sahte bir Astim tablosu yaratmak son 10 sene icinde cok moda oldu. Astim ile ilgili ve bilhassa Astim arazlari ile ilgili yazilari okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Eyl 2014 Saat 20:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|