|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2014 Saat 20:06 |
Hocam hayırlı günler,
Kızım 16/10/2013 doğumlu Iki hafta önce grip olmuştuk Hafif atlattık.eşim gripti bugün Kızımın burnu akıyor ve hafif Ateşi vardı.galiba grip geçiriyor Hocam kızım ikinci kez grip oluyor Bağışıklık Kazandığı için hafif Atlatır mı?bir de hocam yarın Kızamık aşımız var gripli olduğu İçin bir sakıncası varmı yaptırmamızın? Hocam birde kızımın poposunda pişik Gibi sivilce benzeri şeyler çıkmış bir Hafta oldu Geçmiyor.popolin sürüyoruz Biraz azalıp tekrar çoğalıyor.bunun Mandalinayla bir alakası varmı?nir arkadaşım Mandalina Yediği için oluyor dedi.ve kızım Bir haftadır mandalinayı çok yiyor...Hocam Evde beslenen Süs Çiçekleri,Sarmaşık gibi bitkilerin bir zararı var mı?bu aralar bununla Ilgili çok şeyler duyuyorum hocam Zararlı Olduğu söyleniyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip virusu devamli yapisini degistirdigi icin, gecirilen Griplerden kazanilan bagisikliklarin, sonrakilere bir yarari olmaz.
2- Bir hafta sonra, Kizamik (KKK) asisini yaptirin. Diger asilarla arasinin en az 1 ay olmasina dikkat edin. 3- Asiri mandalina YAPAR, dogrudur. 4- Yerli sus bitkilerinin bir zarari yoktur. Yeni moda Tropikal sus bitkileri (bazilari) zararli olabiliyor. Bilhassa, Diffenbachia turlerinin yapraklarinda, Oksalik asit salgisi vardir. Bu salgi yaprak uclarinda damla seklinde birikir. Bu damlanin yalanmasi ile ancak, zararli etkiler cikar. Asit notralize olsun diye "alkali tatbiki" son derecede zararlidir, zira asit/alkali birlesmesi ile olusan "Oksalat Tuzlari" asidin kendisinden daha toksiktir... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Eki 2014 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Çok teşekkür ederim
Hocam bu kızamık aşısıyla Birlikte iki tane daha yapıyorlar Onlar ne aşısı bilmiyorum Malesef bize hiç birşes söylemiyorlar. Dün aşıyı ertelettim yarın da mecburen Erteleteceğim.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asilar; ya ayni gun, veya en az 1 ay aralarla yapilmalidir.
DIKKAT: Ayni kol veya bacaga ayni anda 2 asi YAPILAMAZ... Saglik bakanligi bile bu konuyu bilmez... Sakin aksini soyleyenlere inanmayin ve yaptirmayin.. Hepatit asilari koldan yapilmalidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Eki 2014 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam malesef tüm aşıları bacağa yapıyorlar
Birde hocam benim arkadaşım 9.ayda kızamık Aşısı yaptırdı 1 Yaşında da tekrar kızamık aşısı Yaptılar sizce gerekli mi? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
9 aylikken yapilan Kizamik asisi HICBIR ISE YARAMADIGINDAN, 1 yasindan sonra tekrar yapilmasi gerekir...
Sakin ayni bacaga iki asi yaptirmayin.. Arkadan atli kovalamiyor, 3. asiyida 1 ay sonra yaptirin.. bU DOKTORLARIN; Ne kadar aptal ve cahil olduklarini biliyorum, Allah sizlere sabirlar versin ama ISRAR EDIN... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam elimden geldigince sizin dediklerinizi
yapmaya çalışıyorum ama malesef kızıyorlar. bir açıklamalarida yok...her asiya korkarak gidiyorum çünkü pek güvenmiyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
hocam
birde kızım bir aydır sürekli burnunu yere,yuzume ayağıma sürüyor sanki burnu kasiniyor gibi neden olabilir? kizimi ne kadar ince giydirsemde çok terliyor özellikle başı banyo yaptırıyorum ama banyodan sonrada terliyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|