|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eki 2014 Saat 10:34 |
Hocam ben ikinci cocuguma hamileyim, dogum yakında. Turkiye'de satılan urunlere de guvenim olmadıgından sunu sormak istiyorum. Tr'de satılan dvit damla yerine icinde dvit olan zymaflour getirtebilirsem daha mı iyi? Zymaflour'un içindeki dvit oranı bebek için uygun mu?
Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gereksiz bir kaygi... Turkiye'de, vitamin yapilmiyorki!!!! Sadece paketleniyor, kullanabilirsiniz.. Zymafluor; size gore degil...
Dvitamini yaninda, A ve C vitaminlerini ihtiva eden suruplari kullanin... Agizdan alinan, D vitamin etki etmez diyen, Prof'a da inanmayin. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam bunu ilk defa duydum sizden. Sadece içeriği A ve C vitamini olan surup mu vermek lazım? Hem yeni dogan için hem de 21 aylık kızım için bu sorum. Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Dvitamini yaninda, A ve C vitaminlerini" demistim!!! Sizin icin.
1 yasindan sonra; sadece senede 1 defa 1 ampul Dvit3 icirin, yeterlidir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam simdi bunu iyi anlamam lazım, ozur dilerim. Ben 34 haftalık hamileyim. Doktor bana demir vitamini ve kalsiyum verdi. Bu vitaminler için onayınızı alabilir miyim.
Bir de d vitamini hangi sekilde alayım. Dvit damla mı? A ve C vitamini içeren bildiginiz bir marka vitamin var mı? Saygılarımla. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Kan sayiminda; HGB:12g/dL'nin altinda ise, Demir ilaci alin.
2- Gunde; 2-3 bardak sut (400-600ml)/yogurt/peynir alamiyorsaniz, Kalsiyum alin. (100gram peynir= 500ml sut) Turkiye deki markalari bilmiyorum.. A,D ve C ayni surupta olanlar vardir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam cok iyi anladım, tesekkurler. Son olarak zymaflour 0,25mg hem ben hem 21 aylık kızım gunde 1 tane alıyoruz. Ben almamalı mıyım? Hamileyken baslanıyor diye biliyordum? Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zymafluor'un size bir faydasi yok.. Bebek icin, 4 tane almaniz gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|