|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2014 Saat 12:27 |
Mrb hocam 5.5 yasında kızımda halsizlik boğaz ağrısı ve ses kısıklıgı var bagırınca bogazın ağrıyor dıyor.dun gecede hep sayıkladı gece boyunca. Atesımız cok yok en yüksek 37.9 çıktı.hocam ne yapmalıyım. Vıral bıseymıdır. Tek tek de öksürük var burun akıntısı falan yok.
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripte gorulen ve tertemiz bir bogaz... ASLA Antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
Hocam suan boğazım ağrıyor demiyor hıc bıyerım ağrımıyor dıyor. Ama ses kısıklıgı 38 ateş ve halsızlık var.bırde ara ara öksürük var. Tantum verde sprey aldım. Onu kullanıyım mı ses kısıklıgı ıcın. Kimi gırduysem sesi kısık bu sene gripte ses kısıklıgı modası başladı herhalde.suana kadar hıcbır ılac vermedım ateş düşürücü ab vs...halsizlik ve ses kısıklıgı dışında genel durumu ıstahı vs normal
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tantum spreyi kullanin. Grip geciriyor.
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
HOCAM TANTUM SPREYİ 6 YAŞIN ALTINDAKİLER KULLANAMAZ DEDİ BURDAKİ BİR DOKTOR. ELİMDE DE OLMADIĞI İÇİN İÇİNİ OKUYAMADIM. TANTUMUN BİR YAŞ SINIRI VAR MI?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|