|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FASEL21 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 09:50 |
Hocam oğlum 40 aylık. 4 keredir krup atlatıyoruz, hiç aralıksız su bile içmeye fırsat bulamayacak derecede öksürüyor, acile gidiyoruz, oksijen içinde ventolinli hava veriyorlar, biraz hafifliyor ama kesinlikle geçirmiyor. Geceleri nefes alamıyorum diyerek uyanıyor. KBB'ye götürdük, ağzının ve burnunun içine kamerayla baktı geniz etinin büyük olduğunu ve bundan dolayı geriye doğru akıntı ve iltihap olduğunu söyledi. amoklavin, sudafed, zyrtec verdi. Hocam geniz eti alınması gereken bir şey midir? Bu yaşta çocuğa geniz eti ameliyatı yapılır mı, bir de geniz eti gelişim geriliğine sebep oluyor diye duydum doğru mudur? Bilgilerinize ihtiyacım var.
|
|
![]() |
|
FASEL21 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir de bu krup ataklarında ne yapalım, çocuk çok sıkışıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Astim ilaci olan; Ventolini kullandiginiz icin, bronslar gereksiz yere genisliyor ve en basit Grip bile Akcigerlere iniyor...Ventolin'in Astim harici kullanilmasinin en buyuk sebebi, en basit Griplerin bile devamli hale gelmesi ve sizlerin, doktorlardan cikamaz hale gelmeniz icin uygulanan bir TUZAKTIR.... Cocugunuz; Astim hastasimi ki, cocugunuza Ventolin veriliyor??? Ne is????
SAKIN o sahtekar KBB doktorunun ilaclarini kullanmayin yoksa, is ameliyata kadar gider. Verilen ilaclar, cocuk iyilessin diye verilmiyor... Surumcemede kalsin, sizi biktirsin da ameliyata razi olasiniz diye veriliyor.... Dogru bu yasta Geniz eti alinmaz, ama KBB 'de simde yeni moda halini aldi, "Geniz etini alacagiz" diye ameliyata sokuyorlar,bir bahane ile, geniz etini alamadan ( bu yasta alinamaz), kulaklara tup takip, size 6 ay sonrasina tekrar Geniz eti ameliyati icin gun veriyorlar... Tabii siz Ameliyat parasini bu sekilde iki kere odemek zorunda kaliyorsunuz... Halbuki bu sahtekarlardan uzak dursaniz, o iki ameliyat parasida cebinizde kalir. Eski mailleri okuyun. Bu sahtekarliklarin ne kadar siklikla yapildigini goreceksiniz... SAKIN: Bu sahtekarlarin, verdikleri HICBIR ilaci kullanmayin, ve dedikleri HICBIR seye inanmayin... Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin, sabirli olun... Zamanla, eskisi kadar sik hasta olmadigini ve hasta olsa bile daha kolay atlatabildigini goreceksiniz... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2014 Saat 19:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|