Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz ve bademcik ameliyatı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz ve bademcik ameliyatı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep.ipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 260
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep.ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geniz ve bademcik ameliyatı
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 22:23
   Dr. bey iyi akşamlar
 4 yaşında oğlum uzun zamandır sık sık hastalanıyordu. Şimdiye değin sizin tavsiyelerinizi uyguladım. İyileşiyordu. Ancak 3 aydır hiç geçmeyen burun tıkanıklığı oldu. İlaç üstüne ilaç en son alerjik diye sadece alerji ilacı kullandık. Yine de geceleri burun tıkanıklığı geçmeyince kbb ye göturduk. 2 doktora götürdüm. biri geniz ve bademcik dedi. diğeri sadece geniz ameliyatı dedi. bir de kulaklarında sıvı varmış. tüp takacaklarmış. bu ne demek oluyor?  Ne yapmalıyım sizce? Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 23:02
YERSENIZ, oluyor....

Geniz eti ve Bademcikler, birer "Lenf bezi" olup, sik hastalikli devrede, bu yaslarda, OLAGAN olarak buyurler..
Henuz cocukta "Antikorlar" yani bagisiklik maddeleri olusmadigindan, mikroplarla on planda, Lenfatik system ugrasmakta ve her "Aktif Lenf bezi" gibi buyumektedirler. Zamanla, gecirilen hastaliklar sonucunda olusan bagisiklik maddeleri mikroplarla on planda mucadele ettiginden, Lenf sistemine fazla is dusmez ve buyumus olan lenf bezleri kuculurler.Tabii, her ateslendiginde, Antibiyotik kullananlarda bu sure cok daha uzun olmakta, bu sebeplede, bu ameliyatler hep, en fazla Antibiyotik kullanmis kimselerde olur.. Siz hic fakir-fukara cocuguna bu ameliyatlarin yapildigini gordunuzmu??? .. Bu yuzden, bu SAHTEKARLARIN, Ameliyat ettigi vakalar hep bu: 3-6 yas grubu icindedir...
Geniz eti ve bademcikler, ellemezseniz, kendiliginden kuculurler... Ameliyat oldugu halde rahatlama olmayan cocuklarin hikayelerini eski maillerden okuyun... Oturun, oturdugunuz yerde...

Bu sahtekar KBB doktorlari icinde, oyle "gozu donmusler" vardir ki, Bademciklerin, "Kalp Romatizmasi" yaptigini bile iddia ederler.. Sakin onlara inanmayin. Bir cocukta, bademciklerin; olup-olmadigi, mikroplarin umurlarinda bile degildir, ne olacaksa olur...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2014 Saat 23:09
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep.ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 19:09

Kadir  Bey  tekrar merhaba,
      Ameliyat yaptırmayın dediniz. Gece burnu sürekli tıkalı ve horluyor. Kulaklarında sıvı var  tüp takacağız dedi. Ya iştme kaybı yaşarsa Kadir Bey. Ne yapmalıyım? Ne tavsiye edersiniz? Teşakkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 20:31
Ben artik anlatmaktan biktim, lutfen eski mailleri okuyun...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep.ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 20:37

Kadir Bey, tekrar iyi akşamlar. Yazılarınızı okudum. Uygulamaya çalışıyorum. İlliadin rahatlatıyor en azından horlaması azaldı. Yalnız doktor bey 1 gün arayla sürekli kullanıyorum. Zararı olur mu? Sürekli kullanabilir miyim? Cold mix le viksi de ikisini de beraber kullanıyorum. Yani burnunu açmak için bütün ilaçlarınızı seferber ettim. Ne düşünürsünüz? 2-3 ay içinde küçülür diyorsunuz. 2-3 ay bu işlemlere devam edicem.

Büyük oğluma astım teşhisi konmuştu. 4 sene önceydi. Arkadaşımın tavsiyesiyle bütün ilaçları kesip sizin önerilerinizi uygulamıştım. Uzun süre oğlum hastalanmamıştı. Allah razı olsun Kadir Bey.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 22:54
Ya ColdMix, yada Vicks kullanin...

Cok enteresan: Ameliyattan korkmuyorsunuz, Iliadin'den korkuyorsunuz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.