|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 18:40 |
Hocam kış geldi yine. Kızım 6 yaşında. İki gün once çiş yaparken ağrısı vardı. Bende aynı şeyden rahatsızdım. bol su ve yabanmersini yaptık. İyiyiz. Bu Sabah ise; baş, boyun, bacak, dirsek vs bölgeleri ağrıyormuş. Vücudu ağrıyor, bademcikler şiş, dili beyaz ama koku yok, ateşi düşük ama aşırı halsiz. (Bu bakteriyel mi?) Sabah ve öğlen calpol verdim. Yapabilceğimiz başka bişey var mı? Çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayakta, hafif bir Grip geciriyorsunuz. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. VE cok okuyun.
|
|
![]() |
|
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey, Çok teşekkürler çok okuyorum ama fark varsa ve gözden kaçmasın diye yazıyorum tekrar. Bu sabah tüm gövdesi beneklere dolu. ISilik gibi görünüyor. Dili de diken diken kırmızı. Çok halsiz ve Bademcikler çok Şiş. Okulu Aradım Beta Salgını var dedi hemşire. ayni bakteri kızıl ile, Kızıl olabilir dedi. Doktora götürün dedi. Antibiyotik vs gerekir mi. ? Doktora gitmeye korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Kadir Bey, Bugün doktora götürdüm ve kızıl teşhisi koydu. İlaç olarak da aşağıdakii ilaçları verdi;
1- PEN-OS 100 10 gün 8 staatte bir 2- Biogaia 1x5 10 gün Bu ilaçları kullanabilirmiyiz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eger; Kizil teshisi dogru ise; Bu ilaclari kesin... Deposilin6-3-3 ignesinden 1 defa vurdurun, yeterli olur...
1- Penisilin tedavisinin en az 30 gun etkili olmasi gerekir.. Bu sekildeki tedavilerde, 11.gun tekrar mikrop alinirsa, yapilan tedavi hicbir ise yaramaz.. 2- Probiyotikler, Antibiyotik tedavilerinden SONRA VERILIRLER... Antibiyotik alinirken verilirse, Antibiyotik bu Probiyotik bakterileride oldurur... Hem CAHIL, hemde aptalin teki... Doktor dedigin, biraz kafasi calismali... 3- Penisilin tedavilerinde; Probiyotiklere gerek yoktur, zira, streptokoklar harici butun bakteriler Penisilin'e direnclidirler. Streptokoklarda, barsaklarda bulunmazlar. . Bu doktor resmen aptalin teki... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2014 Saat 21:25 |
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
1: deposilin 1.2 vuruldu. Hemen ayni gun Augmentin 400 srp 3 gun kullanildi. VEYA
2: deposilin 2.4 vuruldu. Hemen ayni gun Augmentin 400 srp 3 gun kullanildi. Bu uygulamada 30 gunluk etkili mi hocam? Bu sekilde de tedavi dogru olur mu? |
|
![]() |
|
Teşekkürler ,Kadir Bey. Kızım sizin eski hastanız, sayenizde bu güne kadar sadece 1 kere antibiyotik kullandık. Sizin fikrinizi öğrenmeden verilen ilaçları veya başka bir ilaç kullanmadım. Sadece Calpol ağrısından dolayı verdim. Kızım Çarşamba sabaha karşı ateşlendi.şu an ateşi yok. Vucudunda kırmızı noktalar var ve kaşınıyor. Bugün yanaklarında da lekeler çıktı,doktor dili çilek gibi dedi.
Eczaneye Deposili 6-3-3 sordum artık bulunmuyormuş. deposilin1-2 var dediler. Bundan bir tane yeterli olur mu? Deposilin olduktan sonra okula ne zaman gönderelim? Evde nekadar süre dinlenmeli. Şimdiden cevabınız için teşekkürler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
-FRK: Evet, etkilidir.. Cocuklarda Deposilin2.4 yarim ampul yeterlidir.
Nida: 1.2 Deposilin ignesi 3 gun sonra etki etmeye baslar, bu sebeple, ayni gun Pen-Os baslayin, 3 gun verin. Deposilin vurulduktan 12 saat sonra; ne hastalik kalir, nede bulasicilik. Ertesi gun okula gidebilir.. Deposilin yapilabilmesi icin; MUTLAKA Strep-A Testinin (+) olmasi SARTTIR... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2014 Saat 22:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|