|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2014 Saat 02:10 |
Hocam bugün bi tanıdığım 5 yasinda beyin tumoru olan bir çocuk için benden anne sütü istedi. Doktoru anne sütunun çocuğun bagisikligini guclendirecegini, hastalığına iyi gelecegini söylemiş. Yana döne süt aramislar. Ben de veremem diyemedim. Size sormak istedim. Bu konuda ne düşünüyor sunuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle aptalliklarla ugrasmasinlar...Kesinlikle iyi gelmez, AMELIYAT OLMASI SARTTIR... Hacettepe'ye gitsinler... Allah bilir, teshis bile yanlistir, olmayan hastaligi anne sutu ile iyilestireceklerdir... Hic sasirmam...
O sabalak doktora bir sorsunlar bakalim; " Ne miktarda ve ne sure ile" vermek gerekiyormus??? |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çocuğun tümörü tam beyin sapinin uzerindeymis, mudahale edemedikleri için radyoterapi görüyormuş. Anne sütü bi kaç hastada tumoru kucultmus. Doktor günde 1 2 çorba kasigi icirin demis. Ailede çaresiz süt arıyorlar. Hocam doktorlar aileyi oyaliyor mu acaba ben çok üzüldüm bu duruma.
Düzenleyen selcen - 05 Ara 2014 Saat 13:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O TUMORU; Anne sutumu Kucultmus??? Hadi canim sende.. Sirf; sanki bir is yapiyorlarmis gibi aileyi oyaliyorlar.
Beyin sapini tutan tumorler: "Glioma" lar olup, %90 olumculdur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|