|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
La.fem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2014 Saat 22:36 |
Dr bey merabalar. Kızım şu anda 6 ay 20 günlük. İlk 6 ay gece uykularımız çok güzeldi. 2 aydan sonra gece 1 kez emmeye kalkardı hatta bazen sadece sabah sabah emerdi. Son 2-3 haftadır gece uykuları berbat hale geldi. Bir türlü derin uykuya geçemiyor. Defalarca uyanıyor ve hiçbir şekilde sakinleştiremiyoruz sadece memede susuyor. Gece en uzun uyku 2-3 saat sürüyor. Sonrada sabaha kadar sürekli yarım saatte saatte bir uyanıp ağlıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Dr daha dişlerinin çıkmayacağını söyledi. Dişten de değik. Ben çalışmaya başladım son 3 haftadır acaba onunla ilgisi olabilir mi? Bi ilaçtan bahsetmişsiniz ama yan etkisi yok mu siz ilaç vermiyorsunuz ya genelde onun için soruyorum. Ne yapabiliriz? Teşekkürler.. Bir de balgamlı bir öksürüğü var ara ara öksürüyor bir kaç gündür ciğerlerinde bişey yok dedi dr ona ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Su "dis" muhabbetinden artik bir vazgecseniz!!! Sut disleri cikarken, HICBIR rahatsizlik vermezler. Eski Turk doktorlarinin hastalari baslarindan savmak icin kullandiklari bir uydurmadir.
1- Grip yapabilir, yatmadan evvel Serum Fiz ile burun temizligi yapin. 2- Ac olabilir, geceki son ogun miktarini arttirin. 3- Oksuruk icin; sadece, Limonlu bal kullanin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|