|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
brckbt
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip başlamadanGönderim Zamanı: 18 Ara 2014 Saat 23:07 |
|
Hocam merhaba. Daha önce sorulduğunu göremedim. Çocuk gripli ya da nezleli biriyle temas ettikten sonra ortalama 3 gün içinde hastalanır diyorsunuz. Peki benim bebeğim şu an hasta biriyle aynı ortamda bulundu virüs kapmış olabilir. Bu virüsün çoğalmasını önlemek için yine aynı sf - bal limon üçlüsünü mü kullanmamız lazım ? Bu aşamada hasta olmasını engelleyebilir miyiz? Bebeğim 14 aylık hala emziriyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 04:52 |
|
3 gun demiyorum; Gripli hastaliklarda; 1 HAFTA diyorum... 3 gun; Bakteriel hastaliklar icin.
Grip bir defa vucuda girdiginde, yapilacak bir sey yoktur. O uclu tedavi SADECE; Gribin rahat atlatilmasini saglar, o kadar. Grib'in tedavisi YOKTUR... Istediginiz kadar emzirebilirsiniz, cocuk memeyi biraksin, siz biraktirmayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|