|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2015 Saat 13:57 |
Hocam belki cevap vermek istemezsınız ama ben yıne de fıkrınızı almak ıstedım. 7 yasında ılkokul 1.sınıf ogrencısı kızımı göz doktoruna goturduk 0,25 ve 0,50 mıyop astıgmat ıcın gozluk verdı ve teneffuslerde ve oynarken cıkarsın derste taksın dedı. Onceden bırkac harfı gorememesını onemsemezdık ama artık okul basarısı ıcın onemlı dedı. Aslına bakarsanız akıllı tahtaya bkarken bılgısayar ekranına bakıyor gıbı oldukları ıcın ben de mantıklı buldum ama esım pek mantıklı bulmuyor. sızın tavsıyenız nedır_?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum, siz bir; "Dunya Goz Hastanesine" gidin.. Ozellere guvenmeyin.
|
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara Atatürk Eğitim Araştırmanın semt polikliniğinde yaptırdık hocam.yine de gidelim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gidin. Artik Turkiye'de hicbir Muesseseye inanmiyorum, guvenmiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|