Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hemoroid mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhemoroid mi?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012
Durum: Aktif
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hemoroid mi?
    Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 17:48
 Sevgili Kadir Hocam bize verdiğiniz bilgiler ve yardımlarınız için Allah razı olsun.birkaç sorum vardı uygun bir zamanınızda cevaplarsanız çok sevinirim.
 1) 3 mayıs 2013 doğumlu kızlarım var. ( doğum zamanı :34+4 kiloları 2300g ve 2400 g) doğduklarında makatlarına çok yakın bir yerde ufak et parçası vardı,geçer diye düşündük ama ek gıdadan sonra başlayan kazbızlıktan sonra biraz daha büyüdü.( duphalac kullandık) şimdi makat etrafında gözle görülür bir çatlaklık da mevcut.kızlarım hemoroid mi oldular? oldularsa ne yapmam gerek bundan sonra tam iyileşmeleri için?baba tarafı bu rahatsızlıktan çok çekiyor.

2) zymafluor kullanıyoruz bitmek üzere olduğu için bir arkadaş vasıtasıyla almanyadan istetecektim.diş dru olan eşi kesinlikle o tableti kullanmamamı söylemiş.neymiş efendim beyin harabiyetine sebep oluyormuş.sözleriniz bizim için teminat.siz ne dersiniz? hiç mi bitmeyecek bu cahillikler? cevaplarınız için çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113113
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 18:22
1- O gordukleriniz, "catlak veya Hemoroid" degiller. Anus, kapali halden, kaka cikabilecek hale gelecek kadar genisleyebildiginden, buzulme halinde, "Buzuk" olusur. Kedi poposundada ayni gorunum vardir... Anladin sen onu!!!
2- Maalesef, assagilik disciler (duzgun Dis doktorlari tenzih ederim) Zymafluor kullanmanizdan, "It gibi" korkuyorlar. Disler curumeyince, issiz kalacaklarini zannediyorlar. Bu bu disciler, dis cekmekten baska bir halt bilmezler.
Zymafluor ile ilgili yazilari okuyun. Sakin saglik bakanligindan da bir yardim beklemeyin, domuzu BASI ORADA!!!
Yukarı Dön
amara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012
Durum: Aktif
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı amara Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 20:09
Allah sizden razı olsun doktor bey.dualarımız sizinle.tüm yazılarınızı okuyorum.tableti de getirteceğim yeminim var LOL can sağlığı diliyorum size.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.