|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
eva ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2015 Saat 01:25 |
Kadir Bey merhaba, 4 yas 2 aylik bir oglum var. 26 subat ta dizindeki agrili sislik ve kizariklik yuzunden hastaneye gittik. Ortopedist basit bir artrit dedi, cocuk doktorumuz ise zaturre baslangicinin dize vurmus olabilecegini soyleyip damardan antibiyotik tedavisi almasi icin bizi hastaneye yatirdi.Yattiginda Lokosit 15.45 CRP 1.46 idi. Oksurugu de oldugu icin ayrica hastanede Ventolin ve pulmicortta verildi. Sonrasinda evde de antibiyotige devam ettik. Tam iyilesti derken 1 hafta okula gitti ve 10 gun once yine ates ve oksurukle solugu doktorda aldik, influenza testi negatif cikti, sadece ventolinle devam ettik. 5. Gunun sonunda ates dusmedigi icin tekrar doktora gittik.Lokosit 14.63, CRP 1.32 idi. Doktorumuz da gittigimiz 2. Doktor da dinleme bulgusu ve kan testi sonucu sonunda zaturre /zaturre baslangici diyip antibiyotik verdiler. Ciger filmi de cekildi. 1 doktor tamamiyle iyi bulmadi; digeri ise evet bazi beyazliklar var dedi. Antibiyotige persembe gunu basladik; ates hemen ertesinde dustu. Verilen Ventolin ve pulmicortu da tavsiyenizle 2 gundur vermiyorum. Oksuruk baya azaldi. Yarin kontrole gidecegiz ama su an sizi kesfettikten sonar kafam tamamen karisti. Antibiyotigi bile 10 gune tamamlamadan kesmeli miyim diye dusunuyorum. 3 senedir bitmeyen bu kisir donguden kurtulmak icin tavsiyelerinizi okudum. Oglum icin de bunlar gecerli midir? Yoksa bize soylendigi gibi alerjik yatkinligi oldugu ve artik yilin neredeyse 9 ayi oksurdugu icin artik alerji uzmanina mi gorunmemiz gerekiyor. Bu arada zaman zaman singulair ve son 3 aydir flixotide da kullaniyorduk korunma amacli. Iyilestiginde boyle devamli oksurukle karsilasmamak icin almamiz gereken onlemler var midir, varsa nelerdir? Yoksa cozum dediginiz gibi hic doktora goturmemek midir? Saygilar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basindan beri IYI KAZIK yemissiniz.. Maalesef, Turkiye'de cok yaygin olarak uygulanan SAHTEKARLIGIN kurbani olmussunuz. WBC(Lokosit) degerleriniz, ERISKIN "Referans araligina" gore degerlendirilmis. Halbuki, butun WBC degerleriniz, cocugun yasina gore NORMAL... Basit bir Grip ancak bu kadar PAHALI tedavi edilebilir.
Antibiyigi hemen kesin, ortada zaten hastalik yapici bir bakteri YOK!!. Goruyorsunuz degilmi? Islerine geldimi;CRP cok onemlidir, sizdeki gibi dusuk geldimi; "Hic onemi yok" olur... Basiniza gelenler,hep o kullandiginiz ASTIM ilaclari olan; Singulair ve Flixotide yuzunden. Hic doktora gitmese idiniz, alt tarafi; 2 defa Grip gecirmis olacakti.. SAKIN: O Allerji doktoru, sahtekarligi tuzagina dusmeyin!! Bir dustunuzmu, degil kolunuzu, kafanizi bile kurtaramazsiniz. Her iki seferde de, Doktorlarin en namussuz olanlarina rastlamissiniz.. Hicbir ilaci kullanmayin, oksururse; Limonlu bal, Burnu tikanirsa; Serum fzi ve ColdMix damlayi kullanin. ColdMix yataginin basucuna 2 damla damlatilacak. Bu konu ile ilgili eski mailleri, Alt Forum yazilarimi ve ilk sayfadaki Makalelerimi okuyun. Okuyun, yoksa daha cok kaziklar yersiniz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam cevap verme zahmetiniz icin cok tesekkur ederim. Ventolin ve pulmicortu 4 gundur vermiyorum, oksuruk yok denecek kadar azaldi. Dun doktor da cigerlerdeki sesin iyilestigini soyledi ve tabi pulmicorta ve ventolin 5 gun daha devam ve sonrasinda korunma amacli flixotide kullanacaksiniz dedi. Bunlarin hicbirini yapmayacagim. Artik hastalikta ne yapmam gerektigini az cok biliyorum sayenizde. Coldmix ve balli limonu verip, burnunu acik tutuyorum 4 gundur. Peki hocam, en ufak bir virusle siddetli oksuruk krizlerine giren oglumu bundan sonraki hastaliklardan korumak icin ne yapmam gerekir?Bazi cocuklar sadece burun akintisi, atesle atlatiyorlar, bizde her hastaligin sonu oksuruge donuyor.
Bu tarz oksuruge yatkin cocuklarda - ki forumdan anladigim cok cocuk var bu durumda- koruyucu olarak yapilmasi gereken seyler var midir? Doktorumuz - bizi 3 senedir oksuruklerde ventolin kullanimina yonlendiren kisi - mayis sonuna kadar flixotide la beraber okula da gitmemesi gerektigini soyluyor alerjik hassasiyeti olan oglumu korumak icin, sizce de okula gitmemeli mi? Onlem olarak zaditen kullanimi ile ilgili fikriniz nedir? Bir doktor da o ilaci onermisti. Bu oksuruk meselesi birkac sene icinde bitecek bir mesele mi , sakin kalip olabildigince sizin yontemlerle atlatmaya calisip beklemeli miyiz? Saygilar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizde, benim diger "soz dinleyen" hastalarim gibi, ilac kullanmazsaniz, sizin Gripleriniz de bundan sonra hafif seyreder.
SAKIN, ama sakin, o sahtekarin onerdigi gibi, Ventolin, Zaditen ve Flixotide kullanmayin... Zaten hep bu ve benzeri ilaclar ile milletin cocugunuz hastanelik ediyorlar. Bu sahtekarlari UNUTMAYIN... Gun gelecek, bu ilaclari verenleri bulamiyacaksiniz. Kime sorsaniz, "-Biz hic bunlari hastalara vermedik-" diyecekler. Bunlar boyle namussuz, alcak insanlardir. 4-6 yas arasi cok hastalikli devredir, Bu devreden sonra cok hasta olmayacak. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Nis 2015 Saat 19:42 |
|
![]() |
|
hocam bundan sonra insallah dediginiz gibi olacak. zamaninizi daha fazla almak istemiyorum ama antibiyotigi kesmis olmaktan dolayi icimi rahatlatmak icin size zaturre denilen akciger filmlerinin resimlerini gonderiyorum.
http://i.hizliresim.com/VlbPmj.jpg http://i.hizliresim.com/zmbaX4.jpg WBC ise 14.63; ates 5 gun 38-39 arasi idi. Dinleme bulgusunda karda yurume sesine benzer ses denilen ses duyuldugu soylendi. 2 doktora gittik. Biri zinnat 250 mg ve ventolin,pulmicirt, digeri ise sadece nevoskan igne ve mukolitik surup verdi. 1 ay once hastanede damardan rocephine tedavisi gordugu icin zinnat 250 mg yi ve nebulleri secmis olduk ta ki sizin bilgilerine ulasana kadar. Nebulleri kestigimden beri hem psikolojik hem de oksuruk acisindan cok rahatladik. Saygilar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akcigerlerde hicbir sey, YOK, tertemiz grafiler.
Cok CAHIL ve APTAL kimselere sagliginizi emniyet etmis durumdasiniz.. 1- Akciger "Lateral" grafisinda, KOL GORUNUYOR!!! Akciger lateral grafisi cekilirken, kollar kaldirilir!!! Rontgen Uzmani bu kadarda mi SALAK olabilir... Hadi Rontgen teknisyeni bir halt etti, o raporun altina imza atan KERIZ demi gormedi... 2- Rontgenci aptallari bir kenara birakin, bu Rontgeni goren, SALAK doktorlara ne demeli!!! Ne zamandan beri "KOL ILE" Akciger Lateral grafisi cekiliyor??? BU salaklari sakin affetmeyin, o Rontgeni hepsinin gozune(!) sokun.. SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, alt tarafi basit bir Grip geciriyor, degil; Antibiyotik igne, agizdan antibiyotik bile gerekmez.. Vah benim ulkeme, vah benim hastalarima!!! Saglik bunlarin eline dustu ha!!! Yaziklar olsun boyle saglik bakanligina, boyle Universitelere, boyle Devlete... |
|
![]() |
|
ah hocam ne desem, kime kizsam bilmiyorum. o nebulleri kesince zaten oglumun oksurugu de kesildi. 3 senedir her oksurukte ventoline sarildik, 4 aydir da flixotide kullaniyoruz. bu cocuk alerjik herhalde ondan boyle diye kendimizi uzduk durduk. hala da doktorumuz aman mutlaka 10 gune tamamla nebulleri, sonra da mayis sonuna kadar flixotide kullan, bir de bir alerji uzmaniyla mutlaka gorus diye beni korkutuyor. cok yakinimiz bir doktor da onu dogruluyor.
grafileri isteyen doktor da cok cok deneyimli bir doktor. oglumu en iyi sekilde tedavi ettireyim derken 3 senedir dustugumuz durum icler acisi imis meger. peki biz kime guvenecegiz,eger isim vermenizin bir sakincasi yoksa istanbul da guvendiginiz bir doktor adi verebilir misiniz? bundan sonra asi icin bile kimseye guvenim kalmadi. guya en iyi okullarda okuduk esimde bende, ne cahil kalmisiz. ne cok guvenmisiz. Saygilar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii bu sekilde korkutacak... Bulmus sizin gibi; "yagli bir kapi" sogusleyip duracak.
O doktorun ne kadar, "cok deneyimli" oldugu belli... Gidinde o filmi GOZUNE SOKUN!! Maalesef, yok. Ya meslegi biraktilar(benim gibi) yada bu sahtekarlik carkina uydular. Siz okumaya devam edin. yoksa daha cok kaziklar yersiniz.. Aam ne olur bu doktorlarin gozune o filmleri bir sokun!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|