|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
buffy
Üye
Kayıt Tarihi: 31 Ara 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: E.COLİGönderim Zamanı: 22 Nis 2015 Saat 13:23 |
|
merhaba hocam, benim 5 aylık bir oğlum var, 6.600 gr ağırlığında ve 65 cm uzunluğunda, 2 ay önce yani 3 aylıkken 6 kilo ve 63 cmdi, 2 aydır sadece 600 gr aldığı ve boyu da sadece 3 cm uzadığı için doktor idrar tahlili istemişti, tahlil sonucunda e.coli ürediğini yazmışlar. ben erkek çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu olmaz dediğinizi biliyorum, üstelik nitrit değeri de negatif çıkmış, ama yine de korktum, oğlum 2 aydır her emzirdikten sonra kusmaya başlamıştı, normalde geceleri çok güzel uyuyan çocuk avazı çıktığı kadar ağlayarak uyanmaya ve uzun süre de sakinleşmemeye başladı,bu durumu bir de sizin değerlendirmenizi istedim.bu halinin sebebi ne olabilir aceba.
idrar tahliline göre bütün değerler normal sadece lökosit değeri 2 çıkmış onu yuvarlak içine almış doktor. amikacin, amoxacilin,imipenem,gentamicin, trimethoprim nitrofurantoin, cefixim hepsi duyarlı çıkmış, doktor 10 gün boyunca günde yarım ölçek zimaks kullanmamızı söyledi, 10 günlük kullanım sonunda 1 hafta ara verip idrar tahlilini tekrarlayacakmışız sonucuna göre böbreklerini falan inceleyecekmiş.ben nasıl bir yol izlemeliyim?
Düzenleyen buffy - 22 Nis 2015 Saat 13:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2015 Saat 19:58 |
|
O doktor, resmen "kotu niyetli"..
1- EVET, Erkek cocuklarinda IYE olmaz. 2- EVET, Nitrit:(-) olmasi IYE olmadigini gosterir... 3- Sakin; verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... Turkiye'deki laboratuvarlar, gormeseler bile; 2-3 lokosit goruldu diye yazarlar. O uc-kagitci Laboratuvara, oglunuzun idrari diye; "Idrar gorunumunde, cay suyu" gonderin, onda bile 2-3 Lokosit gorurler. Oglunuzda, 500gram eksik var, ac kaldigindan huzursuz olabilir, uyandiginda, "kutu sutlerini" soguk olarak teklif edin. " ben nasıl bir yol izlemeliyim? ' Gayet basit, doktoru degistirin.. Yoksa, O uc-kagitci laboratuvar, her idrar tahlilinde Lokosit gorecek, namussuz doktorda, her turlu "incelemeyi" yapacak.. Bunlar resmen CETE!!! Cocugunuzda; IYE filan yok.. Eski maileri okuyun. Gunumuz Turkiye'sinde uygulanan ikinci buyuk SAHTEKARLIK budur. ( Birincisi; Her oksurene; Astim veya Bronsiolit denmesidir) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Nis 2015 Saat 20:00 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|