|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2015 Saat 14:32 |
Hocam kizim cok istahli bir cocuk degil, 27 aylik. Daha cok protein agirlikli besleniyor. Gunde 600ml sut iciyor. Cok siklikla kabiz, kakasini kucuk tas gibi cikartiyor. Hatta kakayapamadigi icinde yemek yemek istemiyor. Bazen biberonuna sutle 1 tatli kasigi zeytinyagi karistirip veriyorum. Baska yapabilecegim birsey var mi?
Saygilarimla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 kilo alti ise; Sipraktin surup, gunde: 2x1 olcek(5ml) 1 hafta verin, 3 gun ara verin. Cok uyursa, yarim olcek (2.5ml) verin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam kizim 92cm 14kg. verelim mi yinede?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne dedim!!!!!! 12kilo alti ise dedim!!!
2 kilo fazlasi var. Sokol likid, aksamlari 5 ml icirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|