Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İz Kremi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumİz Kremi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem_azra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem_azra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İz Kremi
    Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 17:29
Hocam Merhaba;
18 aylık kızım 3 hafta önce düştü ve alnı yarıldı. Doktor iz kalmasın diye dikiş atmak yerine bantla yapıştırdı. Bir hafta sonra bantları çıkarttı, kabuk düştükten sonra 6 ay süre ile iz kremi kullanmamızı söyledi. Ben güvenemedim bir de size sormak istedim. İz kremi kullanmalı mıyız? Kullanmalıysak hangisini tavsiye edersiniz? Kullanmasak izi kalır mı? Yarası şuan resimdeki gibi. İlginiz için teşekkürler

Düzenleyen ozlem_azra - 13 May 2015 Saat 17:30
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 19:54
Dikis gerekiyormus, ne yaparsaniz yapin, iz kalacak.. Ya bu is icin "ozel bantlari" degil de, bildigin "yara bantlarindan" kullandi ise, ya da; yara kenarlarini yan-yana dogru durust getiremeden yapistirdi, ya da bantlari erken aldi.
Yukarı Dön
ozlem_azra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem_azra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 21:12
Biz iz kalmasın diye Plastik Cerraha götürdük. Bir kaç tane ince bant yapıştırdı, bir dakikasını bile almadı ve bu işlem için 200tl aldı bizden :( Yine de iz kalacak yani. Kazıklandığımıza mı yanayım, iz kalacağına mı yanayım yoksa hiç bir konuda güvenemediğim doktorlara mecbur kalışımıza mı yanayım bilmiyorum. Sizi tanıdıktan sonra mecbur kalmadıkça hiç bir doktora gitmiyorum ama işte acil bir olay olduğunda mecburen gidiyoruz :( Bir de bir hafta boyunca Augmentin kullandık, bu da gereksiz miydi bilmiyorum. Bize, çocuk küçük yapıştırmayla hiç iz kalmaz dedi, kesin konuştu. Ah yaa, en acısı enayi yerine konulmak!

Sabah akşam dua ediyorum ki hastanelere düşmeyelim, düşersek de en iyi doktora denk gelelim İnşallah. Yoksa daha çoook kazık yeriz :(
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.