|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 20:15 |
Merhaba hocam
kizim 15 aylik.. birkac gecede bir sol burun deligi kaniyor (1 aydir bu durum sozkonusu) her gece yatmadan burnunu temizliyorum ser fiz ve aspirator ile cekmek suretiyle.. Carsafa bulasacak miktarda Surekli burnunu temizliyor oldugum icin kilcallarina zarar vermis olabilir miyim? Bu durumun sebebi ne olabilir ve bunun icin ne yapmaliyim tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Kadir bey yanlis anlamayin tabi sizin ayni tip sorulara sabirla verdiginiz sinirsiz sayidaki cvplarinizi hep okuyorum..
Buyuk oglum sizin hastanizdi.. Abd ye gittiginizden bu yana sanal ortam da olsa kopmadik sizden Allah razi olsun sizden ogrendiklerimle neredeyse aile dr u oldum :) Bebegim olana kadar her sabah yeni eklenenleri okurdum fakat simdi o kadar firsatim olamiyor sitede eski maillerde arama yapmak cok zor.. belli konularda cvplara ulasabiliyorum fakat ozel bazi sorunlarda ana baslik acilmamissa gucluk cekiyorum.. ilginize tesekkurler.. Ayhan ailesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir "Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir "Kan Hastaligi" yok... Geriside, onemli degil. Burnunu sik sik, su cekip-sumkurterek temizleyin. Eli cok burnuna gitmesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Cok tesekkur ederiz Kadir bey icimizi rahatlattiniz
peki kan degerleri nasil acaba.. 1 yasindan sonra demir ilaci vermisti dr.. kullanmaya luzum var midir? Bir de 5.5 yasindaki ogluma da tam kan sayimi yaptirdik degerlendirebilirseniz cok seviniriz Cok tesekkurler.. saygi ve sevgiler...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir "Kan Hastaligi" yok...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|