|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ngb
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: anüs Çevresinde kızarıklıkGönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 22:46 |
|
Merhaba Kadir Bey.5 yaşındaki oğlumun bir süredir anüs çevresinde, pipisinin tek tarafında ve sol kulak kepçe arkasında hafif sulu silince az da olsa kanayabilen,kaşınmayan kızarıklık olmaya başladı.bir kaç aydır bazen bu üç bölge aynı anda bazen tek tek olmak üzere sürekli tekrarlıyor,başta önemsemedim,yedikleriyle alakalı olabilir diye,çamaşırları hep pamukludur,saçlarını kestirdim kulak hava alsın diye,pişik kremi,ultralan pomat vs kullandım,bir iki seferde geçiyor sonra tekrar oluyor,ama dr A götürmedim,neden sadece bu üç bölgede oluşuyor? Ne yapmalıyım? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 01:45 |
|
Atipik egzemaya benziyor. Bunlar daha ziyade, asiri temiz bakilmis, sik antibiyotik kullanmis cocuklarda olabiliyor. 10 yasina kadar kaybolacak.
Simdilik, Ultralan pomat ile idare edin. Hasta oldugunda da, hemen antibiyotige davranmayin. Biraz da eli topaga degsin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|