Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - önce kulağında akma sonra alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumönce kulağında akma sonra alerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
g.abdullah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı g.abdullah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: önce kulağında akma sonra alerji
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2015 Saat 11:23
Merhaba hocam .Benim bebeğim 1 yaşında . Perşembe günü çok ateşlendi çok ağladı . Doktor dişten dedi dolven verdi gönderdi.Ertesi gün kulağı akmaya başladı.Tekrar götürdüm orta kulak iltihabı dedi carpes ve kulak damlası siprogut verdi .3 gün 12 saatte bir antibiyotiği günde 3 kezde damlayı kullandım(Damlayı sadece sol kulağına damlattım).ama bebeğim hala ağrı kesicinin etkisi geçince ağlıyordu ertesi gün diğer kulağıda akmaya başladı.Dün tekrar baska bir doktora götürdüm antibiyotikle geçmez çok akıyor dedi iğne verdi.24 saatte bir kullan 6 gün sonra kontrole gel dedi.Birde hafif ishal normal kakasına göre sıvı onada toz verdi . Ne yapacağımı bilemedim hocam akıntısı açık renkli ne önerirsiniz.Birde iğneyi kullanmaya bailadıktan sonra bebeğimin vücudunda kızarıklıklar meydana geldi çok sayıda .Sizce iğne mi alerji yaptı kullanmaya devam etmelimiyim ? . Şimdiden teşekkür ederim hocam hayırlı günler. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2015 Saat 21:37
Ne diyelim!!! Boyle doktorlarla, Allah yardimciniz olsun...
Asagidaki bilgileri, o aptala da anlatin, ogrensin!!
1- Dis ates yapmaz... Atesli hastaliklar esnasinda, Metabolizma hizlandigindan, dislerin cikisi hizlanir... Yani; dis "ates yapmaz", ates dis cikartir....Bu sebeple, atesli devrelerin arkasindan hemen bazi disler cikar. Yoksa, 20 sut disinin yirmisi de ates YAPMAZ...
2- Orta Kulak iltihaplari; "iltihap" degildir. "Mekanik arizadir"... Oztaki borusunun odem sonucu kapanmasina baglidir. Iliadin ile odem cozulunce de, kulak iyilesir... Antibiyotik alanlar, koruyucu bakterilerde yok edildiginden, hastaligi daha agir ve uzun gecirirler. Tabii maksat, aileyi surundurmek olunca, bu yontem cok ise yarar.
3- O igne veren, pust, en insafsiz olani!! Tabiiki ne antibiyotik, ne igne verirseniz verin, o odem cozulmezse, kulak iyilesmez... Bunlar bu isin namussuzlugunu yapiyorlar...
4- Kulak damlalari; Orta Kulak Iltihaplarinda; ASLA kullanilmaz... Bu sahtekarlarin niyeti baska!! Kulak damlalari hele bu sekilde "Akan kulaklarda" akintiyi ters cevirirler ve disardaki butun,kiri-mikrobu, akintinin oldugu kulak zarindan iceriye, "Orta Kulak" bosluguna sokarlar... Bunun sonucunda; PURULAN OTITIS MEDIA olusur... Bu tabloyu iste boyle pust doktorlar yaratirlar.. Bu durumun tedavisi son derecede zordur. Senelerce, her ay doktorlara tasinirsiniz ve sonunda, orta kulak boslugundaki kemiklerde erir, "Mikro-sirurjik" ameliyatla Kulak zarina "yama" yapilir... Iste butun bu namussuzluklar bu silsile ile sizi soyabilmek icindir..
Eger hala kaldi ise; akli basinda bir KBB doktoru ile bu "kulak damlasi" konusunu bir konusun!! Bakin neler anlatacaklar... Boyle hastalar, doktor icin: "omur boyu aylik gelir" dir...
BUTUN; igne ve ilaclari KESIN....
Sadece; Iliadin DAMLA'yi, gunde ;2x2ser damla, her iki burun deligine damlatin. Sonra 1 hafta kadar Serum fiz damlatin. ASLA kulaga degil damla damlatmak, su bile kacirmayin... Kulak akintisini, oldugunda; yumusak-nemli bir kagit mendil ile silin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Haz 2015 Saat 21:44
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.