|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2015 Saat 21:08 |
Hocam 3 yaşındaki oğlumun dudağı iltihap topladı sürekli dudaklarını koparıyor ondan mı yoksa hafif soğuk algınlığı olup atlatmıştı ondan mı bilemedim. Evde gengigel junior ve fucicord krem var herhangibirini süreyim mi ya da siz ne tavsiye edersiniz?? Fotoğrafı linkte. İnşallah görünmüştür.
http://i.hizliresim.com/vL49W4.jpg ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece; Pyraldin (Pyralex) sol surun.
|
|
![]() |
|
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam neredeyse 20 gün oldu biri iyileşiyor dudağının baska bir yerinde bir tane daha çıkıyor en son cuma günü iyileşti dedim bugün dudağının içinde çıkmış bir tane. Isırıyor mu yoksa iyileşmiyor mu anlamadım. Baska bir test tahlil yaptırmam gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isiriyor veya kopariyor.. Bunu daha ziyade, dudaklari kurudugu icin yapar. Devamli "ChapStick" ile nemli tutun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|