Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sünnet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsünnet

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sueda nesibe 0146 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sueda nesibe 0146 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sünnet
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2015 Saat 22:50
Merhaba hocam. 15.05.2015 doğumlu oğlumu sünnet ettirmek için çevremdekilerin tavsiyeleri üzerine devlet hast. Cerrahi götürdüm.  Bebeğin pipisine baktı ve kaslı olduğunu söyleyerek sünnet sonrası iyi baktığımızda iyilesecegini söyledi. Akabinde de Sünnetin anastezi uygulanarak yapılacağını belirtti. Bende anastezi istemediğimiz.  Hiç olmazsa lokal olmasını istedim. Hocam benim sorum çocuk cerrahın değilde sıradan sünnet yapan bir saglikciya sünnet ini yaptırsam.  Pipisine kaslı olması sıkıntı olurmu. Ne yapmamı tavsiye edersiniz. Allah sizden razı olsun hocam. Sünnetin anestezi olmadan yapılması gerektiğini de sizden öğrendim. 
01 sueda nesibe
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2015 Saat 00:27
Aptalmi bu adam!! Penis'de "kas"in isi ne!!! Ne kasi!!! Penisde kas yoktur. Sertlesme, damarlara kan dolmasi ile olur.Damarlarin, gevsemesi ile olur.
Hayret bir sey ya!!! Kasli pipi!!!
Esas kabahatin buyugu sizde, ne halt etmeye 3 aylik bebekte sunnet isine kalkisirsinizki!! maden yaptiracaktiniz, dogar dogmaz yaptirsa idiniz. Benim tavsiyem, bekleyin, 7-9 yaslari arasinda yaptirin. 2 aylik cocukta buyuk sikinti olur.
artik eskisi gibi Sunnetci kalmadi. Bu sahtekar hastaneler is yapabilsinler diye Hukumet onlarida yasakladi..
Ben olsam, hic sunnet yaptirmam... Sart bir sey degil. Tamamen Arap adetidir.. Ilk Muslumanlar, muslumanliga gectiklerindemi sunnet olmuslar!! Hz.Hamza, o yasinda sunnet oldu ha!!! Onlarada Anestezi yapmislarmi acaba!!!
Yukarı Dön
meryem82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meryem82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2015 Saat 11:39
Hocam  benim oğlumda 2,5 aylıkken sünnet oldu ama pipisinin ucu dardı çiş yaparken şişiyodu zorunlu olarak oldu böyle darlık olmasaydı bende sünnet yaptırmayacaktım. 2 aylıkken büyük sıkıntı olur demişsiniz ne olur mesela...bir şey olmuşsa biz nasıl anlayabiliriz. Oğlum şimdi 4,5 yaşında Confused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2015 Saat 18:37
Tibbi gereklilik olmasi istisnai bir durum. Onlar hangi yasta olursa olsun, Sunnet edilirler. Benim karsi oldugum, sirf keyfi bir durum icin, bebeklerin; bu yasta Anestezi almalaridir..

2ay-2yas bebeklerde, sunnet biraz zahmetlidir, zira kaka bulasan yarali pipiyi anne temizler.. Dogar-dogmaz yapilan sunnetlerde, anne taburcu olana kadar pipi duzelir. Aradaki fark bu!! Anneye zahmeti olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.