Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zararın Neresindeyiz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzararın Neresindeyiz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
talia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı talia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zararın Neresindeyiz?
    Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2015 Saat 14:20
Hocam kızım bir aylıkken hırıltılı solunumdan hastanede yattı. Ventolin, filixotide, augmentine kullandı. Arkasından 5 aylıkken tekrar aynı şikayet oldu. Ayakta tedavilerde aynı uygulamayı evde nebulizatorle ben yaptım. 15 gün sürüyordu. Arkasından göğüs hastalıkları uzmanı bir Prof götürdüm. 5 ay boyunca koruyucu tedavi uygulandı. ( Zaditen once damla sonra surup seklinde ve filixotide  ) Bu arada hastalandı ventolin eklendi buna(ventolin  ve filixotide  aureshamber  ile bu sefer)
. Bundan 2 ay önce zatürre oldu. 15 gün  boyunca 3 antibiyotik kullandı.  Emziriyorum su anda.
 Bu süreç ne kadar devam eder? 
Duruma göre koruyucu tedavi uygulanacak denildi. Öyle hemen geçmesini beklemeyin denildi.
  Kızım bu ilaclara bağımlı mi olacak acaba? 
doğal bir şekilde iyileşme imkanı var mı? 
 Doğduğunda beri 7 kez antibiyotik kullandı.  Son seferinde dozu yetmedi ve iğneyle artırarak devam edildi. Bu kadar antibiyotik  ayrıca  nasıl zarar verecek?
Cerenimo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118962
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2015 Saat 19:25
O ilk 1.Ayda, atilan "Kazik" hala icerde!!!
Basindan beri yapilanlarin tamami, yanlis ve sahtekarlik. Bu sebeple, ilk 5 ayda bu kadar sik hasta olabilmeyi basaran nadir hastalardan birisiniz...
Eger, o ilk 1. aydaki hastaliginda, sadece Serum Fiz ile burun temizligi yapsa idiniz, bunlarin hicbiri basiniza gelmeyecekti!!

Turkiye'de, en buyuk "Sarlatanus Maximus" lar Proflardir..
Eger o kortizonlari ve Astim ilaclarini kullanmasa idiniz, Zaturre olmayacakti!!!

Bir bebek, anne karninda iken, annenin butun antikorlarini aldigindan, allerji veya Antibiyotik gerekecek hastaliklar olmaz... Yapilanlarin tamami sahtekarliktir.
Zaten sokaklardaki, butun bu zavalli sahtekarlari, bu Prof.lar yetistiriyorlar.
Sizi resmen, "Omur boyu aylik gelir" haline getirmis..
Ilk 1 yas cocuklarinda olan atesli hastaliklarin tamami, Viral hastaliklar(Gripler) dir.. Tabii antibiyotiklere cevap olmayinca,atesi devam edince; sahtekar igneye geciyor!!

Yapacaklariniz:
1- Yazilarimi(makalelerimi, Alt Forum ve gunluk mailleri iyi okuyun.. Bilhassa gecen kis aylarindaki mailleri dikkatli okuyun ve bu sahtekarliklarin nasil 3 Safhada yapildigini iyi ogrenin...
2- Bir daha atesli bir hastalik oldugunda; mumkun oldugunca atesi dusurmeyin, sadece: Burun tikanikligi olursa, Serum Fiz , Oksuruk olursa; Limonlu bal ve ColdMix kullanin...
3- O Antibiyotikleri ve Astim ilaclarinin tamamini cope atin...

Zararin neresinden donulse kardir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2015 Saat 19:28
Yukarı Dön
talia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı talia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2015 Saat 22:43
Teşekkür ederim. 

Cerenimo
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.