|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2015 Saat 15:46 |
Doktor bey ikibucuk yaşında oğlumun bir yumurtalığı(sağ) diğerinden daha büyük hep böyleydi ama şimdi fark daha çok sanki. Eşim doktor bakmıştı şüphelenip ama sorun yok demişti. Şimdi bakıyor bulamıyor. Ben baktığımda da elime küçücük birşey geliyor. Başka neden biri diğerinden büyük olur fıtık da olabilir dedi. Şu an tatildeyiz doktora götüremedik yeni farkettik sormak istedim hemen.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak su icinde oturtun, her iki testis de ele geliyorsa, kurcalamayin. Kucuk testis'e yapilacak bir sey yok.
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün hastaneye gittik doktor bey çocuk cerrahı yoktu çocuk doktoru baktı testisler yerinde fıtık olabilir bir de birşey var dedi ben unuttum türkçesi damar genişlemesiymiş çocuk cerrahı görsün dedi. Eşim damar genişlemesi olduğunu düşünmüyorum diyor. Çocuk cerrahına gitmedik daha siz ne düşünürsünüz. Testislerden Birinin büyük olması durumunda illa birşey olurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sizde kabahat... Niye beni dinlemiyorsunuzki!!! Kurcalamayin.
|
|
![]() |
|
Çok sağolun doktor bey rahatladım:)
|
|
![]() |
|
Doktor bey doktor olan kuzenim çocuk cerrahına söylemiş torsiyon olabilir acil getirsinler ultrason bakalım demiş. Çok panik oldum eşim o olmaz ağrılı olurdu öyle olsa diyor. Oğlumun pipisi hep sola doğru yamuk duruyor bunu da size hep soracaktım. Bezlemekten olabileceğini düşünmüştüm. Bunla alakalı olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O senin kuzenin, aligin teki!!! Aynen oyle soyleyin...
1- Kocaniz o alik kuzenden daha bilgili.. 2- Kocanin pantolonuna bir bak bakalim, ag kismi, niye hep sag tarafta imis, ondan sonra pipi niye sola bakarmis, ogrenirsiniz.. NOT: Bahsi gecen, "Varicosel" Ergenlik caginda gorulur. 2.5 yasinda olmaz.. O cocuk doktoruna da bu bilgiyi bir zahmet iletin. Ogrensin gariban. Yahu, Turkiye'de bir tane bile adam gibi bir doktor kalmadimi??? Bu kadar cahillik, bu kadar sahtekarlik... Pes yani. |
|
![]() |
|
Çok sağolun doktor bey:) varikosel dememiş hidrosel demiş doktor şimdi sedi eşim o olabilir mi çok uzattım Özürdilerim o da olmaz derseniz çok rahatlayacağım illa ultrason çektir diyorlar çeltirmeyeceğim bile.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|