|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Nida
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateşte 4. GünGönderim Zamanı: 01 Eyl 2015 Saat 01:19 |
|
Hocam kızım 7 yaşında. Üç gün önce ateş başladı çok üstünde durmadım. Baş ağrısından şikayet etti, calpol verdim geçti ama gece ve sonraki gün tekrar başladı. Bugün 4. Gün. baş ağrısından ağlıyordu, iştahsız, halsiz ve kötü kokulu gaz çıkarıyor sıklıkla. Acile gittik, 39 derece ateş, doktor virüs kapmış dedi bağırsakları çok hareketli ve ishal olacak dedi yine ağrı kesici verdi. Idrar testi temiz çıktı, strep testi yapıldı temiz çıktı.
Önce Iyi oldu ama gece şimdi yine yanıyor 39.5 gibi uyandı ve Biraz mide bulantısı da var. Kakası normal. Ne olduğunu anlayamadım. Sizce napalım ? Nida |
|
![]() |
|
Nida
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2015 Saat 11:12 |
|
Hocam, sabah yine kötü kalktı, yemek yemiyor. Sesi boğuk geliyor.
Dünkü doktor aşağıdaki ilaçları vermişti, size sormadan almıyoruz. İburemin cold süsp Calpol plus ishali başlarsa da test istedi, refol sese testin adı mı ilaç adı mı anlayamadım. serum fizyolojik yapın üç kere dedi. Bu ilaçları vermeye başlayayım mı, yarın da tatile gidecektik. Dört gözle cevabınızı bekliyorum. İyi ki varsınız. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2015 Saat 19:17 |
|
SAKIN; Hicbir ilaci vermeyin.. Bir tek, antibiyotik kullanim sonunda olan ishallerde, Reflor sase gunde 1 paket kullanabilirsiniz.. Diger ishallerde kullanilmaz..
az az bir seyler yedirin, ishal cikmaya baslayinca duzelecek. Zaten ishal oldugunda, 1-2 gunde duzelecek, merak etmeyin. NOT: Sonu; -Cold ile biten ilaclarin hicbirini, hicbir zaman kullanmayin. |
|
![]() |
|
Nida
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2015 Saat 22:27 |
|
Sağolun hocam. Çok halsiz olduğu için calpol verdim öğleden sonra sonra Yemeğini yedi, kakası normal hala. Yatmaya geçtik ve Ateş'i tekrar yükseliyor haksizliği Başlıyor. Calpol a devam edeyim mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2015 Saat 22:35 |
|
Mumkun oldugunca, Calpol'u vermeyin. Ates, hastaligin daha kisa surmesini saglar.
|
|
![]() |
|
Nida
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2015 Saat 09:19 |
|
Hocam boğazı da kötü oldu. Ağırıyor ve Ateş halsizlik devam ediyor. Klasik Yöntem tedavi mi yapalım.
|
|
![]() |
|
bsmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2015 Saat 10:16 |
|
Benim 20 aylık kızım 1-2ay olucak ara ara öksürük devam ediyordu. Şu aralar mevsim geçişi ve cereyandan mi bilmiyorum. Siz daha iyi bilirsiniz. iki gecedir başlayan sulu öksürük burun akıntısı ve dün gece itibariyle ateş seyrediyor. Duş ile burnunu açabilir miyim. Çoğu yazılarinizi okudum. Ama ulaşmak istediğim bilgiye tam olarak ulaşamadım. Bronşit ise ne gibi belirtiler olur. Sürekli bir baskı var dr.a götürmem konusunda ama ben sizin bilgilerinizle bi yıldır antibiyotik kullanmadim iki ablasinada. Atesli iken sik nefes aliyor. Atessiz halini göremedim henüz. Keyifsiz istahsiz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2015 Saat 19:59 |
|
1- Antibiyotik gereken durumlarda; Agizda pis bir koku ve dil ustunde pas tabakasi olusur. Bunlar yoksa, antibiyotik vermeyin.
2- Sakin Turk doktorlarinin; Allerji, Astim ve Bronsit sahtekarliklarina kanmayin... Etrafinizdaki enayiler, bu tuzaklara dusmus ve kazik yemis kimselerdir.. Sakin kanmayin. Bir kere; Bronsitlerde ATES olmaz... Aynen, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Bazi Gripler uzun surerler.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|