|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2015 Saat 15:58 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, delik olsa idi, kizinizin boy ve kilosu normalinde altinda olurdu. Sizin kiz; 3.5 yas civarinda.
EKO, bir dahaki sefere soyleyecek, bu sekilde her ay ziyarete gideceksiniz. Bosverin. Isterseniz baska bir doktora gidinde bir dinlesin. Bakalim bir "ses" varmi imis??? Zannedersem, boy yanlis olculmus.. 95cm olabilir.. |
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam boyundan eminim 99 cm iki kere ölçtürdüm ayakkabısız , geçen sene ufak bi delil var demişti ama kapanır demişlerdi bu sene de kontrole gittim orda röntgen isteyince başka bi doktora gütme kararı aldım röntgene anlam veremedim , bi de hocam ikinci bir sorun daha var kızım geçen hafta 3 gün ishal kusma Ateş oldu ilaç kullanmadım , sadece bir kere Ateş düşürücü fitil verdim , ancak o gün bugündür iştahsız kusuyo özellikle hergece uykudan kusarak uyanıyor, kakasının rengi oldukça açık bej rengi , çok saçma olacak ama ben nerdeyse 5 aydır hemen hemen hergün günde bir iki kere ballı limon veriyorum yoksa ben mi yaptım çocuğun midesini böle, delinmemiştir dimi midesi , hocam çok vaktinizi aldım biliyorum ama sıralarsan 1- röntgen çektirmemekte iyi yapmışmıyım 2- neden her gece kusuyo 3- limonlu bal uzun süre kullanımda tehlikelimidir
Düzenleyen aslhn - 20 Kas 2015 Saat 15:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rontgende ne gorecegini saniyor??
Rotavirus veya benzeri Viral bir ishal geciriyordur. Bu tip ishaller, Antibiyotik verilince hem agirlasir, hem sureleri uzar.. Sakin ilac vermeyin. Sadece asiri kusma olursa; Emedur100 fitil kullanin. Limonlu bal ile hicbir sey olmaz.. Gida yonunden, 2-3 dilim Portakala (veya suyuna) esittir. Mide delindiginde, mide asiti karin bosluguna akar ve sahis cok siddetli sancilar ile 2 gunde olur!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|