|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 00:30 |
Hocam selam
Oğlum 36 aylık. 15 gündür oksurugu vardı çok yoğun balkanlı 3 gün önce ateşlendi özel bir hastaneye gittik zinnat verdi. 2 gün kullandık ama hiç bir iylesme belirtisi olmadı oksuruk dahada arttı ates hala 38 - 39 arası Genel durumu iyi değil bitkin surekli uyumak istiyo DILINDE DE AFT BENZERI 2 TANE BEYAZ YUVARLAK BISILER VAR ÇALIŞAN bir ANNEYIM IZIN ALDIM. oğlumu krese gondermiyorum bir haftadır Nedir durumu lütfen yardim edin çok korkuyorum. Antibiyotik kestim |
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz hic; oksuruk veya ates sikayeti ile Turkiye'de bir Hastaneye gidip de, antibiyotik yazilmayan kimse gordunuzmu??? Her oksuren; Astim veya Bronsit. Her atesli hastalik;Antibiyotiklik. Her kusan hasta; Reflu.. Her dokuntusu/ kasintisi olan; Allerjidir. Her ishalli; Dizanteridir ve Flagyl yazilir.. Zaten bu 5 Teshisten baska da bir teshis bilmezler.
|
|
![]() |
|
sedaaytunc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Eski maillere bakın diceksiniz bal veriyorum surekli sıvı bunun yanında cold_mix
Ama cocuk uyurken bile nefes alamıyo burnunu sumkuremiyor henüz. Cold mix sıcak buhar fayda etmiyor DEDIGIM GIBI DILINDE DE AFT VAR PIRALDIN sürdüm. Inanın çok korkuyorum. Nefes alıp vermesi çok hızlı. Götürdüğünü hastane florance night... tekrar görürsem yarış verecekler doğru teshis edilse guvensem hemen goturucem. Bronsiolit başlangıcı dediler zinnattan sonra daha beter oldu Dilde pas lekesi yok temiz. Yalnızca aft var beyaz 2 tane
Düzenleyen sedaaytunc - 07 Ara 2015 Saat 00:49 |
|
HAYAT ÇOCUKLARLA GÜZEL..............................................................................
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Antibiyotik kullanmayin, ve hicbir "Soguk alginligi, Oksuruk, Balgam inceltici veya Allerji ilacini" vermeyin... Burnu tikanirsa, agizdan nefes alir... Yaptiklariniza ilaveten; yastigini yukseltin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedaaytunc
Tmm çok teşekkürler
Düzenleyen sedaaytunc - 07 Ara 2015 Saat 11:05 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|