|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mevsimrüzgarı
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: inek sütü sonrası kızarıklıkGönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 01:19 |
|
hocam merhaba.
oğlum 19,5 aylık ek gıda alıyor anne sütü almıyor artık. her şeyi yer içer allerji durumumuz bu zamana kadar olmadı. hazır sütlerden de içer peynir ve yoğurt da yer ama böyle bir kızarıklık hiç olmamıştı. dün akşam sütçüden aldığım sütü denemek istedim kaynatmıştım kalanı dolaptan çıkarıp verdim 150 ml içti. gece yattı uyudu sabah baktım ki koltuk altlarında kızarıklıklar var gün içinde karın ve bez bölgesindeyaygın olmak üzere dağıldı diz kapaklarında ve el- ayak bileklerinde de var.sırtında hiç yok. kabartı şeklinde değil sadece kızarıklık var kaşnmıyor sanırım kaşıdığını görmedim. süt allerjisi ağız çevresindeve hemen hemen ilk 15 dk da kendini belli etmez miydi? hiç böyle bir şey de yok bu sütten kaynaklandı gibi geliyor bana çünkü farklı bir şey yemedi, peki neden olmuştur? hazır süt içtiğinde hiçbir problemle karşılaşmamışken şimdi neden böyle oldu? duş aldırdım sabunlu suyla vücudunu güzelce yıkadım körelir gibi oldular zaten tekrar hazır süte döndük . gerekirse ultralan ya da fenistil kullanabilir miyim? teşekkürler.. |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 06:30 |
|
Allerji degil. Muhtemelen, sicak tuttugunuz icin, hafif bir isilik geciriyor. Takip edin. Sut allerjisi olsa, her sut verisinizde, allerjik reaksiyon daha fazla artar.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 08:15 |
|
Hocam uzun kollu atletle yatıyor hic üstünü ortmuyoruz odası serin..hic sevmedi zaten ssıcağı giyinmeyi ve ortunmeyi terlemiyor da..
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 17:45 |
|
Dedigim gibi; bir daha sut verdiginizde, oncekinden daha kuvvetli tepki gosteriyorsa, sut allerjisidir.. Bir sefer oluyor, baska bir sefer olmuyorsa, allerji degildir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|