|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2015 Saat 10:21 |
Hocam 3. Çocuğuma gebeyim ikincisinde olduğu gibi bundada emzirmeye devam ediyorum. O zaman herhangi bir ilaç kullanmadığım için fark etmedi ama bu sefer doktor folidoce vermiş. Emzirmeye kes der diye birşey sormadım kendisine. Prospektusunde anne sütüne geçer yazıyor. Geçen miktar 18 aylık emen oğlum için anlam ifade eder mi. D vitamini ve folik asit yani.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ilaci duymadim... Aktif maddesini yazarmisiniz.
|
|
![]() |
|
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KISA ÜRÜN BİLGİSİ1. BEŞERİ TIBBİ ÜRÜNÜN ADIFOLIDOCE 400 mcg/2 mcg tablet 2. KALİTATİF VE KANTİTATİF BİLEŞİMEtkin madde:Her bir tablet Folik asit 400 mikrogram 2 mikrogram içerir. Siyanokobalamin (vitamin B12) Yardımcı maddeler:Laktoz monohidrat Sodyum nişasta glikolat Trisodyum sitrat 23 mg 0.7 mg 0.06 mg http://kub.ilacprospektusu.com/ilac/12708-folidoce-400-mcg-2-mcg-tablet-kub
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunyanin en sacma ilaci!!! Bildigin B12 vitamini.. Yaslilarda olan, Pernisiyoz anemide kullanilir... Gebelikte kullanimi bile yoktur. Folik Asit ilemi karistirdi acaba??? Cok caniniz cekti ise, kullanin, zaten idrarla atiliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|