Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - rus takvimi işe yarıyor mu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

rus takvimi işe yarıyor mu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysemtunalı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 25 Eki 2015
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysemtunalı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: rus takvimi işe yarıyor mu
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2015 Saat 21:16

Her bayanın tatmak istediği yaşam süreçlerinden bir tanesi de hamilelik sürecidir. Bu yüzden her bayan, zamanı geldiğinde anne olmak ister. Hamilelik durumunun olduğunu kesin olarak öğrenen anne ve babalar, bu süreçte birçok sorular ile boğuşurlar. Bu sorulardan bir tanesi de bebeğin cinsiyeti ile ilgili olmaktadır. Heyecanlı durumlar, kaygılar ve farklı düşünceler ebeveynlerin aklında dolaşmaya başlar.

Oysa, hamilelik döneminde her şeyin gelişim gösterdiği ve belli olduğu bir zaman dilimi bulunmaktadır. Bebekte kalp atışının başlaması, bebekteki organ gelişimleri, bebeğin büyüme göstermesi, bebeğin cinsiyeti, gözünü açması, bebeğin düzenli kilo artışı ve boyunun uzaması gibi durumlar, sürekli merak içerisinde takip edilmektedir.
Kaynak: http://www.kadinsagligi.net.tr/e/rus-takvimi-2016
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.