Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kalça Eklemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKalça Eklemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kalça Eklemi
    Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 16:22
merhaba Kadir bey
  • arkadaşım için yazıyorum. oğlu 40 günlük.kalça kemiğinde gelişim geriligi olduğu ve 1 ay boyunca çift kat bez takip bacaklarını kurbağa gibi ayrık olmasını sağlaması söylenmiş eğer geçmezse alçı yapılacak denmiş. 
 test sonuçları aşağıdaki gibidir. Size danışmak istedim bu konuda. Çok teşekkürler

Düzenleyen ozlem13 - 21 Ara 2015 Saat 17:16
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 16:22
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 16:23
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120170
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 18:46
1- Erkeklerde; Kalca cikigi son derecede nadirdir... Yapilanlar; "Tamamen duygusal" dir.
2- US zaten, normal oldugunu soyluyor... Butun laf ebeligi, bir US daha yapabilmek icindir. Yerseniz. Hicbir sey gerekmiyor... Ne demekmis ALCI????   resmen sahtekarlik yapiliyor.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 19:14
İnanamıyorum kadir bey! Peki bunu doğum evinde yaptırmışlar yani ücretsiz. Parasal kaygıları yoksa ozaman bilgisilikse vay halimize.çok teşekkürler çok! 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2015 Saat 21:59
Bilgisizlik degil!!!   Devleti kaziklayip. "Performans" aliyorlar...

Devlette'de zaten "iyi ense" var, gelen tokatliyor, giden tokatliyor.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2015 Saat 11:46
Tekrar merhaba Kadir bey
ben size bu mesajı yazarken arkadasım oglunu ozel bi hastanede ortopedi alanında uzman bir doktora goturmus.
 Doktor Çıkık ya da çıkma olasılığı yok. Doku tamamlamamış kendisini ama kemik şekli normal geçer merak etmeyin demiş
 ama sadece 2 ay boyunca korse takması gerekiyor demiş. Korse takması gerekir mi diye ben de size danısmak istiyorum Kadir bey. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2016 Saat 19:59
Goruyorsunuz, Turkiye'deki doktorlugu!!!
Gelen tokatliyor, giden tokatliyor!!

Oturun, oturdugunuz yerde...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.