Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanlı kaka öksürük ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKanlı kaka öksürük ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynepkerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanlı kaka öksürük ates
    Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 15:27
Hocam merhaba oglum 19 aylık pazar gecesi atesi cıktı öncesi mukuslu kaka yaptı allerjisi var diye önemsemedim mukusu gittikçe arttı öksürük ve burun akıntısı da başladı kaka yapma isteği gaz karın ağrısı günde 10-15 bez kirletti ama ishal gibi değil kakası normal 3-4 bezi kanlıydı. Ateş düşmeyince doktora götürdüm 4. Gün kaka tahlilinde kan ve mukus cıktı amip çıkmadı crp si 12 doktor flagyl ve reflor verdi bronşlardan ses geliyor gibi ateş düşmezse novacef iğne verdi reflore başladım kabız oldu yapamıyor flagyl birkere verdim huzursuzluk ateş balgamlı öksürük burun akıntısı devam ediyor kulağıda kırmızı dedi doktor burun akıntıs sarı yeşil oldu suanda novacefe başlamadım ama neyapmam gerekiyor bilmiyorum neolur acil yardım edin hocam ateş cok yüksek değil 38 civarı 5. Gün devam ediyor illadin ped 3*2 verdim burun tıkalı hala
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 16:05
Hocam Buarada crp 12 parmaktan bakıldı crp böyle olunca antibiyotiksiz geciremezmiyiz ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121285
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 19:05
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin...
Domuz Gibi geciriyor... SAKIN Antibiyotik kullanmayin.
Daha dun anlattim CRP'yi hicmi okumuyorsunuz???? Son 2 gunku cevaplarimi inceleyin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynepkerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2016 Saat 23:04
Hocam kanlı mukuslu kaka domuz gribi belirtisi olabilir mi ben cok korktum şimdi ateş düştü ama flagyli veriyorum enişteside yaklaşık 3 hafta önce bağırsak enfeksiyonu geçirmişti bağırsak enfeksiyonu olma ihtimali yokmu domuz gribi cok tehlikeli bir hastalık değil mi???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121285
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2016 Saat 00:05
??????????????????????????

Hicmi okumuyorsunuz!!!!!!!!!!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.