|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yukselkerse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2016 Saat 09:31 |
Hocam merhabalar, geçtiğimiz çarşamba kızımın okulundan aradılar ve ateşlendi ve kulağı acıyor diye. Babası okuldan alıp kulak burun boğaza götürmüş. Doktor sol kulağında kokulu akıntı var. Burnu ve boğazı hafif kızarık demiş ve otrivin sprey ve tylol cold vermiş. Ben sadece iliadin kullandım. Ateşi 2 gün 39.8lere çıktı ama ben hiç müdahale etmedim. Dün sabahtan akşama hiç ateşi olmadı. Bugün sabah vücud ısısı 37.6 idi. Ve kulaklarımın içinden ses geliyor dedi. Hapşırdığında kulağım acıyor diye ağlıyor o nedenle bende tekrar bugün sabah iliadin damlaya başladım. Ateşli olduğu süreçte çok fazla öksürük olmuyor. Ama dün gece ateş yoktu çok öksürdü. Bal limon yaptım. Sabah öksürük yok gece var. Sizce tekrar kulak burun boğaza gitmelimiyiz. Çünkü kulağımın içinden sesler geliyor diyor. Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulagindan seslerin gelmesi, Oztaki borusunun acilmaya basladigini, yani iyilesme surecine girdiginin isaretidir. Ister; Otrivin, ister Iliadin olsun, spreyler o kadar etkili olamazlar. Sirt ustu yatar durumda uygulamani gerektiginden; Iliadin DAMLA kullanin... HAYRET!!!! nasil olmus da Antibiyotik uygulamamis!!! Goreceksiniz, 20 ile 50 sene icinde, benim soylediklerimin hepsi uygulanir olacak.. Dikkat ederseniz, kis basindan beri bana hic ASTIM tanisi ile de, bir sual gelmedi!!
Grip ve Kulak agrilari icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
yukselkerse ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yukselkerse
Teşekkür ederim hocam iliadin damla kullanıyorum. Öksürük çok arttı ama bal limon ve serum fizyolojiğe devam ediyorum. İyi ki varsınız hocam. Allah sizden razı olsun .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocugunuzu iyilestirecek olan "UNSUR" oksuruktur.. Sahtekar doktorlar gibi, oksurugu kesmediginiz surece, hastalik kisa surede kendiliginden iyilesecektir. Okumaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|