|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zeynep Sevgi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Sevgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulağını kaşıyarak yara yaptıGönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 13:43 |
Hocam iyi günler dilerim. Oğlum 6 aylık.70 cm 44 baş.8.600 gr 5. Ayını doldurduğu gün kulaklarıyla oynamaya başladı ve ikisini de kanattı. Sağ kulak hemen geçti ama sol kulağını devamlı kaşıyor ve tekrar kanatıyor. Ne yapmamız lazım? Arada 2 hafta süren bir grip durumu oldu 29 aylık ablası var o da olunca kulağım ağrıyor deyince anladım. Oğlana da kıza da illiadin kullandım. Grip kalmadı çok şükür. Ama oğlum hala kaşıyor ve mikrop kaptı kulağı. Arkasında şişlik oluştu. Kolonya ile silip batikon sürüyoruz. Açık yara olduğu için hiçbir krem kullanmadım. Ultralan yokmuş hipokort aldım kullanayım mı? Bir de eldiven şapka denedik arada işe yaradı ama geçecek gibi oluyor tekrar kaşıyor. Rahatsız eden bir sebebi var mıdır içten gelen? Yönlendirirseniz çook memnun oluruz. Düzenleyen Gamze - 28 Oca 2016 Saat 14:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 17:10 |
|
Ultralan Krem bulamazsaniz, Hipocort kullanin, Iyilesince, hemen kesin. Asiri temiz bakilan, Steril ortamda yasayan veya cok sik antibiyotik kullananlarda olur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2016 Saat 17:11 |
|
![]() |
|
Zeynep Sevgi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Sevgi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2016 Saat 20:26 |
|
Hocam hiç antibiyotik kullanmadı steril de değiliz malum iki küçük çocukla imkansız. batikonun üstüne mi kremi sürelim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Oca 2016 Saat 06:18 |
|
Evet. Hatta, o kabuklu hal kaybolursa, sadece krem surun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|