Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan damlası ve uyku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKan damlası ve uyku

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
N.Ege Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 09 Eki 2015
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı N.Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan damlası ve uyku
    Gönderim Zamanı: 24 Şub 2016 Saat 01:18
Merhabalar Kadir Bey; 

Bebişimiz 4 ay 25 günlük oldu..  2 sorum olacak size.. Önceki mailleri araştırdım fakat bu konuda hemen hemen hiç soru bulamadım..

1) 1 hafta önce sağlık ocağında aşımız vardı, bunun için gittik ve bu aydan itibaren başlamamız gereken Vegaferon kan damlası olduğunu söylediler.. sadece 1 konu bulabildim bununla ilgili geçmiş konularda.. o konuda da kesinlikle kullanmayın demişsiniz.. bu damlayı hangi amaçla veriyorlar? neden veriyorlar? kullanmamız veya kullanmamamız durumunda herhangi bi sorunla karşılaşır mıyız? 

2) Bu sorumu da birkaç konuda buldum fakat net bilgi anlamında sorayım dedim.. biraz farklı olacak önceki maillerden.. uykusu geldiğinde veya gece falan uykudan uyandığında ağlamaya başlıyor.. bu bazen çığlık çığlığa ağlamaya dönüşüyor.. bu durumdayken saç kurutma makinasını çalıştırdığımızda hiç uzatmadan susuyor :) sonrasında da uykuya dalıyor tekrar.. soruma gelince, saç kurutma makinası sesini tablete indirdim ve uykuya dalarken açıyorum ve dışarıdaki seslerden etkilenmesin diye açık bırakıyorum uyanana kadar.. bu şekilde etraftaki sesleri çok fazla duymuyor uyurken.. acaba bunun kulakları için veya beyin için bi etkisi olur mu? ne önerirsiniz? birkaç kere ninni denedik, pek başarılı olamadık..

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.. iyi çalışmalar...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112786
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2016 Saat 05:52
1- Aptalliklarindan veriyorlar..  Cocuk HGB degeri ile EriskinHGB degerini ayni zanneden angutlar oldugu
surece de verecekler.
HGB alt sinirlari; Cocuklarda: 10g/dL,  Eriskinlerde; 12g/dL dir. Meslek hayatim boyunca, ilk 1sene
icindeki hicbir hastama vermedim, zira  gerek olmadi.
2- Hicbir yere, hicbir zarari olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.