Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACil!!!!Kulaktan kan gelmesi???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumACil!!!!Kulaktan kan gelmesi???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ACil!!!!Kulaktan kan gelmesi???
    Gönderim Zamanı: 02 Mar 2016 Saat 08:15
Merhaba Kadir bey 9.11.2008 doğumlu kızım pazar gününden beri grip dün kulağım ağrıyor dedi.iliadin başladım. Bu sabah kan gelmiş kulağından yardimci olurmusunuz? Ateşi ara ara çıkıyor, öksürük balgamlı ama sık değil rahat nefes alıyor.  Burnu tikaniyor sümüğü koyulaşmış korkuyorum ne yapmalıyım...???.

Düzenleyen meral_87 - 02 Mar 2016 Saat 08:33
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2016 Saat 10:58
Hocam dayanamayıp çocuk doktoruna götürdüm grip dedi.kulağında küçük  metalik bir parça kacmiş dedi kulaklıkla müzik dinlemişti onun  boyası olabilir diye düşünüyorum.KBB doktoruna götürüyorum ama siz ne öneriyorsunuz? Teşekkürler (tabi antibiyotik yazmadan durmadı burnu tıkanıklığı var çünkü )
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2016 Saat 16:59
Hocam KBB doktoru bulduk sonunda 3 tane hastane gezdim baktı kulağına parlak cismin kan olduğunu söyledi ilaç verdi. Dolven,amoklavin600, siprogut diye kulak damlası verdi, damlayı 3 gün antibiyotiği 10 gün kullan banyo yaptirma dedi tekrar görmek istedi.hocam kızımın genel durumu iyi grip geçiriyor yani. Ama kulağı endişelendiriyor beni ağrıdığını söylüyor cvp ınızı bekliyorum tekrar teşekkür ederim...

Düzenleyen meral_87 - 03 Mar 2016 Saat 00:21
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2016 Saat 19:53
Hocam antibiyotik ve iliadin dışında birsey kullanmıyoruz.pıt pıt bişey oluyor diyor.bide ağır iştiyor gibi şuan kanama yok ama akıntı var.içinde kan var sanirim işikla bakiyorum.önerilerinizi  bekliyorum...pazartesi okula göndere bilirmiyim? ? ? 

Düzenleyen meral_87 - 03 Mar 2016 Saat 23:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2016 Saat 05:12
Allah korumus....Iyiki Kulak damlasini kullanmadiniz, yoksa, dis kulak yolunda ne kadar kir-mikrop varsa,
Orta Kulak Bosluguna sokardiniz.. Ondan sonrada isiniz yoksa, ugrasin durun.
SADECE: Gelen akintiyi silin.. Sakin; kulagina degil damla, banyo esnasinda su bile kacirmayin.
Ses gelmesi, Oztaki borusunun acilmaya basladiginin, yani iyilesmeye basladiginin isaretidir.
Iliadin den sonra, 3-4 gun Serum fiz damlatin..
Metalik parca goren ayri komedi!!!

Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2016 Saat 15:50
Hocam kaç damla kullanmalıyız serum fizyolojiği.1.sınıfa gidiyor okula gönderebilirmiyim? İşïtmede sorun var gibi ne yapmalıyım.önerebileceğiniz işitme merkezi varmı?hastalık geçince götürsem?istanbul.,Trabzon, Giresun olabilir. ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2016 Saat 21:37
Serum Fiz: 4 saat aralarla, 10'ar damla damlatin, gece damlatmayin.
Eski mailleri okuyun... Serum fiz dozunu dahi sordugunuza gore hic okumamissiniz..
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı meral_87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2016 Saat 23:39
Teşekkür ederim hocam. Okumuştum ancak azaltip arttıra bilirsiniz diye sormuştum tekrar Teşekkürler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.